divendres, 7 d’abril de 2017

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez, aquest divendres a Cal Bolet

  

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez, aquest divendres a Cal Bolet
Teatre

07/04/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 194 localitats

Durada:
1h i 20 min

Més informació »
 Pentateatre i Flyhard Produccions
El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez
Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com Joselito o Macauly Culkin. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per la imitació i l’espectacle. Rubén vivia pel públic i pels seus aplaudiments. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb els platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu.

Fins que un dia el telèfon va deixar de sonar i el Rubén va passar de tocar el cel a caure en l’oblit en un tres i no res. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys.

Ara en té 30 i com tothom, té una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells.

Ara el Rubén està muntant l’escenografia del nou espectacle de la Sala Flyhard amb el seu pare. Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Text Marc González de la Varga i Rubén Ramírez
Direcció Marc González de la Varga
Intèrpret Rubén Ramírez
Escenografia Anna Tantull
Vestuari Pentateatre i Singermornings
Disseny d’il·luminació Xavi Gardés
Música i espai sonor Marc González de la Varga
Vídeo Pentateatre
Imatge Clara Cols i Roser Blanch
Producció executiva Isis López i equip Flyhard

Espectacle en castellà.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 194 localitats numerades.

Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb Rubén Ramírez. Serà conduïda i moderada per Pep Barbany, crític teatral de Recomana
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

 
Música

21/04/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet (222 localitats no numerades)

Durada:
1h i 15 min

Més informació »
 La força
El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja al 2008 amb la maqueta “Per què es grillen les patates?”, més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure al 2009 amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” , i ens el va fer glaçar de cop al 2010 amb el misticisme de “Vol i dol”. Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, amb un doble salt mortal sense xarxa.
 
I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb el disc “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que volen ser descoberts.
 
A Vilafranca sentirem un concert sense barreres, sense escenari, amb un equip de so pensat perquè tant qui escolta com qui toca sentin la mateixa música, el mateix so. Un sistema per viure La Força amb la màxima proximitat i emoció.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Veu i guitarra Joan Pons Vilaró 
Bateria Jordi Matas
Bateria Ildefons Alonso 
Teclats Artur Tort 
Baix Dani Comas
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 182 localitats no numerades. 
 
Per saber-ne més!
Després del concert tertúlia amb El Petit de Cal Eril.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

 
Teatre

28/04/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 122 localitats

Durada:
1 hora

Més informació »
 Agrupación Señor Serrano
Birdie
Birdie és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, Els ocells de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura i tres performers manipulant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís.

Ens presenten dos miratges. D’una banda guerres, grans sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, escassedat d’aliments... 

De l’altra supermercats ben abastits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social...
 
I entre els dos miratges, estols d’ocells. Milers d’ocells en migració constant, traçant formes impossibles sobre el cel. Moviment incessant. Ocells, i més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s’està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L’única cosa que hi ha és moviment.
Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d’ocells?

Fundada per l’Àlex Serrano a Barcelona el 2006, l’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. Basant-se en col·laboracions creatives, les seves produccions barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren, sobretot, internacionalment.
 
Premi Ciutat de Barcelona 2016
 
FITXA ARTÍSTICA 
Creació Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance Àlex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá
Veu Simone Milsdochter
Project manager Barbara Bloin
Disseny d’il·luminació i videoprogramació Alberto Barberá
Disseny de so i banda sonora Roger Costa Vendrell
Videocreació Vicenç Viaplana
Maquetes Saray Ledesma i Nuria Manzano
 
Veu en off en anglès subtitulada en català.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 122 localitats numerades.
 
Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb l’Agrupación Señor Serrano.  Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: