divendres, 28 d’abril de 2017

Un àcid espectacle de cabaret sobre les dones tanca el cicle Les Golfes de l'Aurora

Un àcid espectacle de cabaret sobre les dones tanca el cicle Les Golfes de l'Aurora

Un duet teatral anoienc porta ’Cabaret distòpic’ a la sala alternativa


No és freqüent veure un espectacle del gènere del cabaret a Igualada. I això és el que ens ofereix divendres 28 el Teatre de l'Aurora amb 'Cabaret distòpic', una àcida proposta de reivindicació femenina i de la participació de les dones a la història.

La segona edició del Cicle Les Golfes es clourà aquest divendres amb matèria prima loca. La Cia. Drama Queens, integrada per la igualadina Xènia Castelltort i la vallbonenca Esther Sabaté, portaran al Teatre de l'Aurora un nou espectacle de molt petit format. Petites perles que potencien al màxim la proximitat entre artistes i públic que ofereix l'espai. Això és 'Cabaret distòpic', un divertit viatge a ritme de cabaret per la història de les
dones i de la Humanitat.

L'espectador de l'Aurora acompanya Hammer i la seva diligent assistent en aquest viatge històric per descobrir què tenen en comú Diotima de Mantinea, Anna Bolena, Edda Mussolini i una dona a punt de parir als lavabos d'una discoteca. Totes elles, en algun moment de les seves vides, s'han sentit apartades, maltractades, insultades, menystingudes o ignorades per un home.

Les protagonistes, Xènia Castelltort i Esther Sabaté, expliquen que "en aquest particular cabaret, entre stripteases invertits i números de màgia no hi ha lloc per la rancúnia i el retret, hi ha lloc per l'humor, la reflexió i tal vegada un futur una mica més lluminós que el passat".

La funció tindrà lloc aquest divendres 28, a les 9. Les entrades - a 7 euros i 5,50 (amb els descomptes habituals)- es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat

Publicat per
Anoia Diari
http://anoiadiari.cat/cultura/acid-espectacle-cabaret-sobre-dones-tanca-cicle-golfes-aurora
Castelltort, dreta, i Sabaté, protagonitzen un espectacle amb DO Anoia

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: