divendres, 21 d’abril de 2017

El Petit de Cal Eril aquest divendres a Cal Bolet

  

El Petit de Cal Eril aquest divendres a Cal Bolet
Música

21/04/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet (222 localitats no numerades)

Durada:
1h i 15 min

Més informació »
 La força
El Petit de Cal Eril
 
El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja al 2008 amb la maqueta “Per què es grillen les patates?”, més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure al 2009 amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” , i ens el va fer glaçar de cop al 2010 amb el misticisme de “Vol i dol”. Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, amb un doble salt mortal sense xarxa.
 
I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb el disc “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que volen ser descoberts.  Un treball que ha estat aclamat per a molts mitjans entre els millors que s'han publicat a casa nostra l'any 2016.
 
A Vilafranca sentirem un concert sense barreres, sense escenari, amb un equip de so pensat perquè tant qui escolta com qui toca sentin la mateixa música, el mateix so. Un sistema per viure La Força amb la màxima proximitat i emoció.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Veu i guitarra Joan Pons Vilaró 
Bateria Jordi Matas
Bateria Ildefons Alonso 
Teclats Artur Tort 
Baix Dani Comas
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Localitats no numerades. 
 
Per saber-ne més!
Després del concert tertúlia amb El Petit de Cal Eril.  Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

 
Teatre

28/04/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 122 localitats

Durada:
1 hora

Més informació »
 Agrupación Señor Serrano
Birdie
Birdie és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, Els ocells de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura i tres performers manipulant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís.

Ens presenten dos miratges. D’una banda guerres, grans sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, escassedat d’aliments... 

De l’altra supermercats ben abastits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social...
 
I entre els dos miratges, estols d’ocells. Milers d’ocells en migració constant, traçant formes impossibles sobre el cel. Moviment incessant. Ocells, i més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s’està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L’única cosa que hi ha és moviment.
Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d’ocells?

Fundada per l’Àlex Serrano a Barcelona el 2006, l’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. Basant-se en col·laboracions creatives, les seves produccions barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren, sobretot, internacionalment.
 
Premi Ciutat de Barcelona 2016
 
FITXA ARTÍSTICA 
Creació Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance Àlex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá
Veu Simone Milsdochter
Project manager Barbara Bloin
Disseny d’il·luminació i videoprogramació Alberto Barberá
Disseny de so i banda sonora Roger Costa Vendrell
Videocreació Vicenç Viaplana
Maquetes Saray Ledesma i Nuria Manzano
 
Veu en off en anglès subtitulada en català.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Aforament: 122 localitats numerades.
 
Per saber-ne més!
Després de la funció tertúlia amb l’Agrupación Señor Serrano.  Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

 
Música

29/04/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori de Vinseum

Durada:
1 hora

Més informació »
 Tast de Cambra 5 de l'OCP
Les Suites per a violoncel de Bach (II)
L’Orquestra de Cambra del Penedès continua amb aquest ambiciós cicle per poder escoltar en viu les sis Suites per a violoncel de Bach, interpretades per primera vegada en aquest format integral a Vilafranca. 
En aquesta ocasió s'interpretaran les Suites Tercera i Cinquena. Un segon capítol d’aquesta apassionant entrega cambrística que no us podeu perdre.
  
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Els principals valors d’aquesta nova línia són acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de rellevància cultural com Vinseum.
Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.   Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.
 
L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès.  
 
Aforament: 168 localitats no numerades.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

 
Familiars

07/05/2017 12:00 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet

Durada:
60 minuts

Més informació »
 Cia. La Pera Llimonera
Plors de cocodril
Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista pretén canviar una bombeta quan algú plora en la foscor…massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se?
Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.
 
FITXA ARTÍSTICA 
Idea original: Pere Romagosa
Autoria: Andreu Martínez i Pere Romagosa
Direcció: Andreu Martínez
Interpretació: Pere Romagosa
 
Aforament: 386 localitats numerades.
 
Recomanat: a partir de 4 anys.

 
Música

07/05/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori Municipal

Durada:
1h i 15 min

Més informació »
 Maletak
Kepa Junkera & Sorginak
La qualitat musical de Kepa Junkera, un dels grans de la música d’arrel, va en paral·lel amb els seus somnis. 
A l’Auditori de Vilafranca ens presentarà el seu últim treball discogràfic, Maletak, amb el que ha fet un viatge real i virtual per tot el país en un recorregut per la riquesa i varietat de la música tradicional. 
Podrem gaudir de la millor música d’arrel de Galícia, Aragó, Catalunya, Castella La Manxa, Euskadi, i pràcticament tots els folklores espanyols. Etapes d’aquest viatge poètic i musical on Kepa Junkera torna a comptar amb les singulars Sorginak

Kepa Junkera és un dels músics més internacionals d’Euskadi. Autodidacta, inquiet i valent, crea un estil propi marcant un camí personal en el món de la música tradicional. Ha creat una música sense fronteres, mesclada amb els aromes, ritmes i colors d’altres llocs i altres cultures, oberta al món sense complexes, amb respecte i sobretot amb la il·lusió i la curiositat de tot aquell que estima el que fa. 
Ha col·laborat amb artistes tan dispars com Phil Cunningham, Carlos Núñez, Caetano Veloso, Marina Rossell, Dulce Pontes, The Chieftains, Chango Spasiuk Lila Downs, etc. 
L’any 2014 va guanyar el Grammy Llatí al millor àlbum Folk i ha estat premiat amb 5 Premis de la Música i diversos premis nacionals. 

FITXA TÈCNICA
Acordió  Kepa Junkera
Veus, percussions i ball SorginakEneritz Aulestia, Garazi Otegi, Alaitz Eskudero i Amets Ormaetxea
 
Aforament: 452 localitats numerades.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: