13 d’abril 2017

‘Vibra’: una explosió d’energia al Teatre Tívoli



La fusió de Brodas Bros i Brincadeira i compta amb el músic mataroní Ferran Samper entre els seus 9 membres

Cultura 2017, brincabros Les potents coreografies de la companyia de dansa i cultura urbana de cinc membres Brodas Bros, s’uneixen amb la música plena de ritme de Brincadeira en un espectacle que es podrà veure al teatre Tívoli de Barcelona entre el 9 i el 17 d’abril. ‘Vibra’ és un espectacle de Brincabros ple de poesia i energia que parla sobre les connexions.

Un dels membres de Brincadeira que participa en l’espectacle, el mataroní Ferran Samper, comenta que de la fusió de les dues companyies en neix música que surt de l’ànima, intensa i explosiva. Samper és membre de Brincadeira des del 2009 i gràcies a aquesta companyia de percussionistes la música s’ha convertit en el seu mitjà de vida.
Entre l’acústica i l’electrònica

Tot i que l’instrument principal de l’espectacle és el tambor, també s’hi podrà sentir una guitarra elèctrica, dues bateries, un hang i una veu melòdica que componen una banda sonora a cavall entre la música acústica i l’electrònica.

Coreografies més madures
Després d’haver actuat a un gran nombre d’escenaris d’Alemanya, Suïssa o Itàlia, entre altres països, els Brodas Bros, la companyia internacional de dansa nascuda l’any 2006, torna a Barcelona. Els seus espectacles es mouen entre diversos estils de ball: des del hiphop, al popping, locking o el break dance.
En aquesta ocasió oferiran un espectacle més madur sota la direcció de Lluc Fruitós (Brodas Bros) i Edison Aguilar (Brincadeira).

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...