08 d’abril 2017

Aquest cap de setmana vine al MAG FEST BARCELONA per 15€!

PROMOCIÓ VIRTUAL: 15€

VÀLIDA PER DIVENDRES 7 i DISSABTE 8 D'ABRIL
 
Per primera vegada junts en un mateix escenari, Xavi Tapias i Adam Rubin, dos mags molt diferents que uniran forces per deixar-nos bocabadats. 
ADAM RUBIN "El RUBIN" (EUA)
El Rubin és un artista visual, escriptor i mag underground, va aprendre castellà mirant "Betty La Fea" a la seva ciutat natal, Nova York. Allà és un reconegut inventor de puzles, trencacloques i objectes impossibles. Alguns dels mags més populars d'Estats Units, i un d'Espanya, han presentat vàries de les seves creacions en televisió. La màgia de El Rubin és ingeniosa, sorprenent i imprevisible, amb idees originals i allunyades dels estereotips del mag convencional. El seu espectacle "6 1/2 Magic in a Basement" ha estat representat durant dos anys en el teatre Annoyance de Noya York amb gran èxit. Aquesta és la primera vegada que El Rubin actuarà al nostre país. A més, El Rubin és un reconegut escriptor. Els seus llibres són New York Times best sellers i han venut més d'un milió de còpies arreu del món.
XAVIER TAPIAS (Barcelona)
És un mag inventor i creador d'autòmates. Realitza un dels actes més sorprenents dels darrers anys, amb el que ha obtingut nombrosos premis internacionals com el Mandrake d'Or a Paris o la Vareta Màgica de Plata a Monte Carlo.
Xavi s'ha convertit en un dels mags espanyols més internacionals, en la seva actuació fa servir tot tipus de materials i construeix amb ells alguna cosa inesperada, màgica i sorprenent. Sense dubte, Xavi és un dels mags més creatius i ho demostra en cadascuna de les seves actuacions. Màgia visual i tecnològica plena d'emoció i impacte.
Aprofita la PROMOCIÓ VIRTUAL  i aconsegueix entrades a 15€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir la ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL i possar la contrassenya VIRTUAL 
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb el Hashtag
#MagFestBarcelona 
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...