divendres, 21 d’abril de 2017

La Barcelona dels anys 60 reviu a 'Diumenge', a La Seca Espai BrossaLa Seca Espai Brossa, un espai inspirat pel mateix poeta visual acull, del 16 d'abril al 21 de maig, les representacions d'una de les seves creacions teatrals, Diumenge, una peça que ens porta a la Barcelona dels anys 60.

La posada en escena d'aquesta obra, signada per un director que coneix a bastament l'obra i la personalitat del seu autor, Herman Bonnin, forma part de l'anomenat Epicentre patrimonial Brossa, del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que inclou tot d'activitats plàstiques i literàries al voltant de la figura de Joan Brossa que impliquen institucions com el MACBA o La Seca.

Al teatre del carrer de Flassaders es posa en escena Diumenge, un text que té com a protagonista un matrimoni burgés que s'ha enriquit  que ja es pot permetre passar els estius a la Costa Brava. La parella i un amic seu són els personatges d'una comèdia que té notes surrealistes (amb referències a les obres de René Magritte, per exemple) i que ens transportarà a la Barcelona i la Catalunya d'altres temps.

I és que l'obra està ambientada els anys 60, així que hi haurà televisions en blanc i negre, cinemes de barri amb programa doble i, és clar, uns NO-DO en els quals no hi falta mai la imatge de Franco.

Tres grans actors i actrius, Àngels Bassas, Àlex Casanovas i Abel Folk integren el repartiment d'aquest muntatge, ple de bisbes i cardenals, processons del corpus i de pantans a punt d'inaugurar.

Un petit viatge en el temps que ens permetrà recuperar una obra encisadora de Joan Brossa, dita per un repartiment de primera.

Si voleu saber més sobre les representacions de Diumenge, consulteu el web de La Seca Espai Brossa.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: