diumenge, 2 d’abril de 2017

La pluja no atura un dissabte carregat de Mostra13.600 espectadors -en sales- en el que portem de fira, segons els primers recomptes de públic.

Dissabte ha estat el dia dels plats forts a La Mostra d'Igualada. A part de les funcions sota cobert, les programades a l'aire lliure s'han dut a terme amb normalitat. A mitja tarda els paraigües s'han deixat veure entre el públic.

Fins dissabte al migdia la pluja no ha impedit que els carrers s'omplissin de gent i s'han pogut desenvolupar les funcions a l'aire lliure amb normalitat, tret de 'Nàufrags' de La Industrial Teatrera que es va reubicar del pati a l'interior del Museu de la Pell i de l'endarreriment horari en 'Des-Hábitat' de Vaivén Circo. Tot i aixó, carrers i escenaris han estat concorreguts per programadors. També entitats de lleure com corals i caus de la ciutat han destinat la tarda a visitar alguns dels espectacles que s'ofereien de clown i circ a l'aire lliure.

Amb tot diumenge per endavant, l'organització valora molt positivament l'acollida que han tingut tant a nivell de professionals com de públic general els espectacles de temàtiques considerades poc tractades.

Diumenge, darrer dia i últimes funcions
Demà es podran veure un total de 25 funcions, 9 de carrer i 16 de sala i amb els passis exhaurits de 'Dins la panxa del llop' de De_paper i 'Safari' de Cia. De Comediants La Baldufa.

L'ambient a l'aire lliure començarà a les 10h amb 'Handle with care' de Diana Gadish a al Plaça Pius XII i continuarà a la plaça de l'Ajuntament amb 'P de Pallasso' de Sabanni. A la tarda serà el torn de 'Des-Hábitat' de Vaivén Circo que actuaran per segona vegada la plaça de Cal Font. Pel que fa a les propostes en espais tancats, hi haurà 'El petit piano' de Centre de Titelles de Lleida, 'Maravilla en el país de las miserias' de Atikus Teatre, 'Bianco' de Teatre LaBú, 'Safari' de Companyia de Comediants La Baldufa, 'Universari' de Marcel Gros i l'estrena absoluta de 'Contes 1.0' de Teatre de Fuga a l'Aurora.

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: