29 d’abril 2017

Després d'un final sempre ve un nou començament!

Acabem amb El Jugador
i comencem amb Ven a Fraguel Rock
El Cicló no s'atura! 
Acabem les funcions d'El Jugador de la Cia La Ignífuga aquest cap de setmana! Darrera oportunitat per veure'ls! La ruleta frena, s'atura. Zero. Comprar entrades aquí fins diumenge 30 d'abril!

Ahir vam presentar en roda de premsa el nou espectacle d'#ElCicló de la mà de la Cia Casa Real! Ven a Fraguel Rock és una comèdia negra que fa servir les convencions del gènere detectivesc per a reflexionar sobre els conceptes d'identitat, rol i gènere. Un espectacle amb 3 possibles desenllaços i on el públic decidirà com acaba! Vols venir i participar? Entrades anticipades a preu reduït aquí. En cartell del 4 al 28 de maig!
A més a més...
YO QUERÍA SER UNA CHICA ALMODÓVAR PERO DEJÓ DE TENER SENTIDO
Del 27 d'abril al 7 de maig


Dues noies que viuen damunt d'una balena adormida: una metàfora perfecta de l'anestèsia social que pateix la nostra generació. Som incapaços de moure'ns perquè el mar és massa gran i les possibilitats són excessives. La contradicció entre allò que volem, allò que tenim, allò que desitgem i allò que hauríem d'estar fent, vesteixen una peça cíclica que sempre acaba al mateix lloc.

Comprar entrades aquí
ASOLASMERGUIZA.
DIEGO PAQUÉ
El 14 i 28 de maig


Diego Paqué ens mostra una perspectiva diferent en la utilització del missatge sonor i literari. Les veus, les guitarres flamenques híbrides i elèctriques, tractades amb una mirada mestissa, oberta i en constant progressió, van des de la mà consonant fins a la tendència digital, fent de la nostra presència una veritable experiència sensorial de delit i gaudi.

Comprar entrades aquí
EMBROSSA'T
29 i 30 d'abril

Teatre Familiar

Embrossa't és un espectacle únic basat en la poesia visual de Joan Brossa, on es barregen dansa, màgia, objectes, teatre negre, titelles i ombres. Una investigació que porta a escena l'obra del polifacètic artista català per tal de transmetre a les noves generacions tot allò que va transmetre l'autor amb la creació de cadascuna de les seves obres.

Comprar entrades aquí
BUTACA JOVE (55% dte)
Per a menors de 20 anys

DIA DE L'ESPECTADOR (25% dte)
Cada dimecres i dijous a Baixos22

AMIC TANTARANTANA (45% dte)
Descomptes, regal d'una entrada per l'aniversari, invitacions a estrenes, col·loquis... Info aquí

ENTRADA ESPECIAL WEB (35% dte)
Compra la teva entrada de forma més econòmica a través de la nostra pàgina web tantarantana.com 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...