10 d’abril 2017

'Non solum', la versatilitat de Sergi López al Poliorama




El conegut actor torna a Barcelona amb aquest monòleg aclamat i premiat.
Ja fa una dotzena d'anys que l'actor vilanoví Sergi López porta el seu Non solum amunt i avall. Es tracta d'un monòleg escrit i concebut amb Jorge Picó a partir de la improvisació, i on López demostra la seva versatilitat, amb un autèntic ball de personatges. Després d'haver-lo representat prop de 300 vegades per mig món, ara fa estada de nou a Barcelona, al cèntric Teatre Poliorama. Si encara no heu tingut ocasió de veure l'espectacle, o voleu repetir, de moment hi ha programades funcions fins al 7 de maig.
Non solum ha obtingut premis com ara el Max de l'any 2009 per a millor text en català, el Fotogramas de Plata 2009 per a Sergi López com a millor actor o el Premi Internacional Terenci Moix de la Literatura. A més a més, l'actor l'ha interpretat també en castellà i en francès. En l'obra, López juga amb situacions, transporta el públic per diversos territoris, i tot plegat amb humor i multiplicant-se dalt l'escenari. Com apunta el programa de mà, no s'acaba de saber si allò que hom contempla són diversos personatges en una sola persona, o bé un sol personatge amb diverses veus interiors.
Més informació al web del Teatre Poliorama.
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...