29 d’abril 2017

Pineda es converteix en un gran escenari teatral



La XV Mostra Nacional de Teatre Amateur programa 71 representacions d'avui fins dilluns

Carrers, places, espais escènics i equipaments polivalents de Pineda es posen al servei del teatre no professional aquest cap de setmana per acollir la Mostra Nacional de Teatre Amateur, convertida ja en el principal espai de trobada per a les companyies. En aquesta edició participaran 68 companyies catalanes, tres provinents de Madrid i el País Valencià i una d'Aucamvila (Occitània), que presentaran obres de diferents formats i gèneres teatrals. Entre aquestes figura la proposta de la companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, que estrenarà I això és vida?, amb direcció d'Ani Méndez. Com és habitual, la programació teatral es complementarà amb diverses activitats, com la xerrada d'Àlex Casanovas, president de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, un intercanvi d'obres i textos teatrals entre les diferents companyies i la celebració del IV Consell de l'XTAC, la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya. L'acte central serà diumenge al migdia i servirà per retre homenatge a l'actriu Montserrat Carulla, en reconeixement del suport que sempre ha mostrat al teatre amateur català.

Pel que fa a l'accés als espectacles, el preu de l'entrada és de tres euros per actuació o abonaments de deu euros per a totes les actuacions.

Publicat per
Detall del cartell de ‘I això és vida?', del CCR Foto: EL PUNTAVUI.

MARIA JOSÉ RAMOS - PINEDA DE MAR

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...