25 d’abril 2017

Ens colem a una funció d'#Eljugador i prenem perspectiva del que vindrà al Tanta!

Ens colem a una funció d'El jugador...
Ja has vingut a veure-la?

❤️ Vine per #SantJordi al #Tanta que tenim una sorpresa per a tu! 
PRÒXIMAMENT...
YO QUERÍA SER UNA CHICA ALMODÓVAR PERO DEJÓ DE TENER SENTIDO
Del 27 d'abril al 7 de maig


Dues noies que viuen damunt d'una balena adormida: una metàfora perfecta de l'anestèsia social que pateix la nostra generació. Som incapaços de moure'ns perquè el mar és massa gran i les possibilitats són excessives.

Comprar entrades aquí
VEN A FRAGUEL ROCK
Del 3 al 28 de maig

#ElCicló 2017

En un parc temàtic dedicat a les sèries de ficció dels anys vuitanta, tres personatges conviuen clandestinament a l'atracció menys visitada, Fraguel Rock. Una nit de tempesta elèctrica, quan el parc està a punt de tancar les seves portes, apareix un mort al lavabo d'aquesta atracció. Glenda, Animal i El Alegre Mariachi tindran 24 hores per descobrir l'identitat de l'assassí. O construir una coartada sòlida.

Comprar entrades a preu d'anticipada
ASOLASMERGUIZA.
DIEGO PAQUÉ
El 14 i 28 de maig


Diego Paqué ens mostra una perspectiva diferent en la utilització del missatge sonor i literari. Les veus, les guitarres flamenques híbrides i elèctriques, tractades amb una mirada mestissa, oberta i en constant progressió, van des de la mà consonant fins a la tendència digital, fent de la nostra presència una veritable experiència sensorial de delit i gaudi.

Comprar entrades aquí
EMBROSSA'T
29 i 30 d'abril

Teatre Familiar

Embrossa't és un espectacle únic basat en la poesia visual de Joan Brossa, on es barregen dansa, màgia, objectes, teatre negre, titelles i ombres. Una investigació que porta a escena l'obra del polifacètic artista català per tal de transmetre a les noves generacions tot allò que va transmetre l'autor amb la creació de cadascuna de les seves obres.

Comprar entrades aquí
EL PRÍNCEP GRANOTA
Del 6 al 28 de maig

Teatre Familiar

La granota Llargapota somnia que viu aventures de conte de fades: que és un príncep encantat i que una princesa li fa un petó... però està trista perquè pensa que això no li pot passar a ella. Llargapota encara no sap que, de vegades, els somnis es fan realitat! Espectacle de titelles i ombres xineses.

Comprar entrades aquí
BUTACA JOVE (55% dte)
Per a menors de 20 anys

DIA DE L'ESPECTADOR (25% dte)
Cada dimecres i dijous a Baixos22

AMIC TANTARANTANA (45% dte)
Descomptes, regal d'una entrada per l'aniversari, invitacions a estrenes, col·loquis... Info aquí

ENTRADA ESPECIAL WEB (35% dte)
Compra la teva entrada de forma més econòmica a través de la nostra pàgina web tantarantana.com 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...