28 d’abril 2017

Cabaret i música clàssica amb artistes igualadins per acabar el mes d'abril

Teatre de l'Aurora
Butlletí 332dijous, 27.04.17 facebook  twitter  youtube
-
UN DIVERTIT ESPECTACLE DE CABARET AMB L'ACTRIU IGUALADINA XÈNIA CASTELLTORT TANCA EL CICLE LES GOLFES
-
'Cabaret distòpic' amb la Cia. Drama
Queens
-
28 ABRIL
Divendres a les 21 h
 
CABARET
 
Més informació i venda d'entrades
Cabaret distòpic és un particular espectacle sobre la Història de les dones i la Humanitat, en què entre stripteases invertits i números de màgia, no hi ha lloc per la rancúnia i el retret, hi ha lloc per l'humor, la reflexió i tal vegada un futur una mica més lluminós que el passat. La Cia. Drama Queens, integrada per la igualadina Xènia Castelltort i la vallbonenca Esther Sabaté, ens proposa acompanyar a Hammer i la seva diligent assistent al llarg d'aquest viatge històric (i també una mica personal) en un cabaret organitzat amb més bones intencions que no pas mitjans. Passin i vegin.
-
UN ORIGINAL CONCERT DE VIOLONCEL I OBOÈ TANCA AQUEST DIUMENGE EL CICLE JOVENTUTS MUSICALS D'IGUALADA
-
'Celloboe' amb Marta Vara i l'igualadí Edmon
Bosch
-
30 ABRIL
Diumenge a les 19 h
 
MÚSICA
 
Més informació i venda d'entrades
Celloboe és el duet format per l'igualadí Edmon Bosch (violoncel) i Marta Vara (oboè). Una formació poc habitual que presenta un original repertori amb obres de Bach i Händel, arranjaments per a aquest duet fets per Salvador Brotons i Juan Jurado, així com composicions del mateix Edmon Bosch. Aquest concert clou, aquest diumenge 30 d'abril, la programació de música clàssica d'aquesta temporada dins el cicle organitzat amb Joventuts Musicals d'Igualada.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
AQUEST DIJOUS 27 D'ABRIL, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'SHAKESPEARE. VERSIONS A PEU D'OBRA'
-
Presentació del llibre
'Shakespeare. Versions a peu d'obra'
-
Aquest dijous 27 d'abril a les 19:30h, a la Sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora, tindrà lloc la presentació del llibre Versions a peu d'obra, amb la presència del traductor, Joan Sellent, i de l'editor, Bernat Puigtobella. L'acte, organitzat per Òmnium Anoia i el Teatre de l'Aurora, també comptarà amb la lectura de fragments d'obres de Shakespeare a càrrec dels actors igualadins Xènia Castelltort i Joan ValentíVersions a peu d'obra, publicat per Núvol, és un recull de deu obres de Shakespeare traduïdes per Joan Sellent, la majoria estrenades però en bona part també inèdites. Són textos que han passat pel sedàs de la representació i que, havent superat la immediatesa de l'oralitat, ara ens arriben a punt per ser llegides, en un català viu i entenedor, natural i alhora ple de virtuosisme.
Llegir-ne més
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...