30 de novembre 2007

El Platges de Mataró busca revifar a la pista del Santfeliuenc

www.capgros.com
30 de novembre de 2007

Les de Joan González es desplacen a Terrassa amb l’objectiu de sumar una nova victòria i mantenir la dinàmica positiva

per Aida Soriano Fiérrez

El sènior masculí del Platges de Mataró visita el Santfeliuenc diumenge, dia 2, en el partit corresponent a l’onzena jornada de Lliga EBA. Els d’Albert Illa, ara setens després de tres jornades sense conèixer el triomf i de caure la setmana passada davant el cuer, necessiten guanyar per recuperar la confiança. El Santfeliuenc, recent ascendit a la categoria i catorzè a la classificació amb només dues victòries per vuit derrotes, ja sap el què és perdre a mans dels unionistes, doncs a principis de setembre en la disputa de la Lliga Catalana EBA els de Sant Feliu de Llobregat van caure al Josep Mora per 78-66, però diumenge, a partir de les 18.30h i des del Pavelló Municipal de la capital del Baix Llobregat, els d’Àlex Terés no estaran disposats a deixar-se sorprendre. Els unionistes tindran la tasca d’intentar-ho.


El femení vol la cinquena victòria de la temporada

Les de Joan González s’enfrontaran al JE Terrassa a domicili. Dissabte, dia 1, a partir de les 19.45h, les uninionistes jugaran per aconseguir la tercera victòria consecutiva i la cinquena de la temporada. El rival de les mataronines en la desena jornada de Copa Catalunya, el JE Terrassa, quart amb una victòria més que el Platges de Mataró, ja es va enfrontar contra les de la capital del Maresme durant la pretemporada fent-se amb el triomf. En aquesta ocasió, però, les de Joan González es desplacen a Terrassa a “guanyar sí o sí”, segons afirma el técnic unionista.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...