28 de novembre 2007

Més de 300 persones assisteixen en el Romea a la Marató de Contes Solidaris



www.avui.cat
25 de novembre de 2007

Una vintena de famosos ha explicat contes a favor de l'"Associació Pallapupas, Pallassos d'Hospital", una entitat que intenta arrencar un somriure als nens hospitalitzats
EFE
Teatre Romea

Més de tres-centes persones han assistit avui al teatre Romea de Barcelona a la Marató de Contes Solidaris, en el que una vintena de famosos ha explicat contes a favor de l'"Associació Pallapupas, Pallassos d'Hospital", una entitat que intenta arrencar un somriure als nens hospitalitzats.


Els diners que es recaptin es destinaran a l'Associació Pallapupas, una entitat sense ànim de lucre que col·labora estretament amb l'equip sanitari de diversos hospitals de Catalunya per atendre als nens i col·laborar en la seva recuperació física i menta
El president del parlament català, Ernest Benach, ha estat una de les personalitats que han pres l'escenari del Romea per comptar un conte solidari, en aquest cas "Tots per a tots", en un acte organitzat per la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

Els diners que es recaptin -encara es desconeix la quantia total ja que la Fila Zero encara està oberta a les aportacions- es destinaran a l'Associació Pallapupas, una entitat sense ànim de lucre que col·labora estretament amb l'equip sanitari de diversos hospitals de Catalunya per atendre als nens i col·laborar en la seva recuperació física i mental, ha explicat la seva presidenta, Angie Rosales.

Els humoristes Juanra i Manuel Fuentes, els periodistes Queco Novell, Carles Capdevila i Jordi Basté, el mentalista Anthony Blake i l'il·lusionista Sergi Burka han estat alguns dels famosos que han pujat a l'escenari per compartir un conte amb el públic.

La d'avui ha estat la XIII edició d'aquesta Marató, que l'any passat va recaptar 3.000 euros i que el pròxim 13 de gener se celebrarà a Rubí (Vallès Occidental) i a mitjans d'abril a Terrassa (Vallès Occidental).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...