26 de novembre 2007

Humoris Causa tanca la primera edició superant les expectatives de participació


www.vilaweb.cat
26 novembre de 2007

La Baldufa confia en una major implicació consistorial
El primer Festival de Teatre d'Humor Humoris Causa de Mollerussa va tancar portes aquest diumenge, dia 25, amb més de 1.800 entrades venudes una xifra que supera amplament les expectatives inicials que segons Enric Blasi, director tècnic d'Humoris Causa i membre de La Baldufa, estaven en un miler.
Tant l'Ajuntament de Mollerussa com La Baldufa es reuniran per tractar la continuïtat del festival, tot i que Blasi van avançar que calia una major implicació del consistori.

El responsable de La Baldufa va avançar que era en la part econòmica on confiava en un major participació municipal. Per una altra banda Blasi va agrair la desinteressada participació del nombrós grup de voluntaris que havien ajudat a tirar endavant el festival
Teresa Ginestà, alcaldessa de Mollerussa, va valorar ”molt positivament” aquesta primera edició d'Humoris Causa, va felicitar la tasca d'Enric Blasi i La Baldufa pel nivell de les obres presentades al festival, així com la participació dels voluntaris. Ginestà confia en la continuïtat de l'Humoris Causa, que calia “asseure's per parlar” i que “farem tot el que puguem” perquè tiri endavant.
Els responsables artístics van recordar que a més dels que havien visitat directament el festival, que podia superar les 2.000 persones ja que molts s'havien atansat a gaudir de les activitats complementàries, com el FotoCòmic, la Biblioteca d'Humor,... sense entrar a les representacions, els diferents actes promocionals, com la representació de “Safari” per les escoles del Pla, havien comptat amb gairebé 2.000 espectadors més.
Enric Blasi va destacar que es van omplir totes les funcions del pack de dissabte per la tarda. I va comentar la bona valoració que havien fet les companyies participants destacant que es notava que la gestió del festival la portava una altra companyia “on hem mirat de donar el que nosaltres voldríem rebre quan actuem”.
Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...