Inesperada derrota del Platges de Mataró al Palau

27 de novembre de 2007

PLATGES DE MATARÓ - RAMÓN LLULL 53-56

redacció Esports - Bàsquet

Inesperada derrota a casa del Platges de Mataró contra l’equip Barcelona del Ramon Llull, que tot i sumar la primera victòria de la temporada continua últim. Els mataronins que amb aquesta ja sumen tres derrotes consecutives, van fer el pitjor partit de la temporada, on cap del jugadors claus de l’equip, tret de Jobacho, no van estar al seu nivell habitual. A més els grocs continuen trobant a faltar les baixes de Roger Joan i Forcada que han minvat molt l’anotació de l’equip.

El matx va començar amb un Platges negat de cara a cistella, i amb un Ramon Llull que aconseguia anotar amb facilitat davant la permissivitat de la defensa local. Fruit d’això els visitants ben aviat van agafar deu punts de renta, que els mataronins van ecurçar a cinc al final del quart gràcies a les cistelles de Ventura i Jobacho.

En el segon quart tot i que la defensa groga va millorar, l’equip va seguir anant per sota en el marcador, ja que no hi havia manera de que els tirs dels jugadors mataronins entressin. Aquest cop el mal percentatge de tres dels últims partits també es va repetir, però a la vegada va anar acompanyat dels 11 del 36 intents de llançaments de dos punts. Al final d’aquest quart els visitants van marxar amb 12 punts d’avantatge.

Paupèrrim tercer quart dels dos equips i final polèmic
El tercer quart va ser un conjunt de despropòsits amb els dos equips negats de cara a l’aro, tant va ser així que aquest període se’l va adjudicar el Platges per un ranci 7 a 4, que deixava intactes les opcions de remuntada a l’últim quart.

I així va ser, en el darrer quart el homes d’Albert Illa es va posar les piles i gràcies als punts de Jobacho, i a les segones opcions que van donar els rebots ofensius d’Iki i Homs van fer que l’equip empatés el matx a 50. Però en els últims minuts el àrbitres que fins aleshores s’havien comportat, van prendre dues decisions decisives, la primera anular un cistella d’Iki per passes amb el marcador igualat, i l’altre una falta antiesportiva a Jobacho després que aquest fes una falta ràpida per aturar el rellotge. Tot això i l’encert del Ramon Llull en l’últim minut de joc va fer que el Platges tornés a caure per tercera setmana consecutiva.

PLATGES DE MATARÓ – RAMON LLULL 53-56