09 de setembre 2010

Es crea una aplicació per consultar informació de la fira a través del mòbil


www.firatarrega.com
2 de setembre de 2010


Els usuaris d’iPhone i iPad poden consultar en temps real els horaris dels espectacles, les notícies i els espais d’actuació via GPS

Imatge de la nova aplicació en un telèfon iPhone

L’empresa Internet Web Serveis de Lleida, que desenvolupa el web de la Fira www.firatarrega.cat, així com la versió mòbil mobi.firatarrega.cat, ha desenvolupat recentment una nova aplicació de la Fira per a l’iPhone i l’iPad.

Es tracta d’un servei que ja es pot descarregar des de l’App Store de forma gratuïta. Amb aquesta aplicació, els usuaris de l’iPhone o l’iPad poden consultar en temps real els horaris dels espectacles i les notícies sobre el certamen. A més, mitjançant el servei GPS que incorpora l'iPhone, aquesta nova aplicació mostra al moment tots els espectacles que es fan als espais propers a la localització de l’usuari.

La descàrrega gratuïta d’aquesta utilitat per a l’iPhone o l’iPad es pot fer des de la icona d'Apple que hi ha al web de la Fira.

La Fira consolida els seus canals de comunicació 2.0

FiraTàrrega segueix la seva aposta per la diversificació de plataformes per a la informació. El certamen ha anat incrementant en els darrers anys els seus canals de comunicació. A banda dels convencionals com l’oficina d’informació, la pàgina web www.firatarrega.com, el telèfon 973 500 039 i el correu electrònic a info@firatarrega.com, s’han afegit les newsletters, que permeten el públic subscriure’s gratuïtament a aquest servei per rebre informació de la Fira directament al seu correu electrònic (http://www.firatarrega.cat/ca/newsletter).

La Fira també continua apostant pels canals que aprofiten els recursos audiovisuals i per les noves xarxes socials d’Internet, com Facebook, amb l’objectiu d’arribar a un públic més extens i fer-ho de forma més directa. Les persones que s’agreguin com a ‘fans’ de FiraTàrrega a Facebook podran gaudir de promocions especials de la Fira. La Fira compta també amb canal propi al YouTube (www.youtube.com/firatarrega) des d’on es poden visualitzar els vídeos que produeix FiraTàrrega o de les companyies que participen al certamen.

Per últim, FiraTàrrega compta amb un blog amb informació sobre els punts més rellevants del certamen des d’un punt de vista més personal i subjectiu, amb notícies actualitzades i material audiovisual (http://firadetarrega.blogspot.com) i un àlbum Picassa, que permet visualitzar els arxius fotogràfics de la Fira (http://picasaweb.google.com/FIRADETARREGA), a més d’un portal Issuu, amb el detall de tots els programes emesos a la Fira (http://issuu.com/firatarrega).

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...