12 de setembre 2010

RECTA FINAL DE FIRATÀRREGA 2010

Fins a les 21.00 hores se succeeixen els espectacles en la darrera jornada del certamen

FiraTàrrega 2010 encara, aquest diumenge, la seva recta final. Des de les 11.00 hores i fins les 21.00 hores, l’activitat escènica se succeeix pels carrers i places de la ciutat en una jornada en la que es podran veure un total de 44 representacions de 27 companyies nacionals i internacionals de la Programació Oficial del certamen.

El públic i els professionals acreditats tindran la possibilitat de veure avui l’estrena de l’espectacle infantil La bruixa i el follet de la companyia Talia Teatre i la primera representació en el marc del certamen de ¡Ay, Carmela! de Corocotta Teatro. A més, al llarg d’aquesta jornada també actuaran les companyies Cia. Boixaderas – Soler, Cia. Movimiento Armario, Cíclicus - Puça Espectacles, Cie. Jo Bithume, Dance Theatre of Ireland, Factoria Circular, Fidget feet, Gaitzerdi Teatro, Jango Edwards & Cia. Passabarret, Jorge Albuerne & Cecilia Colacrai, La banda del surdo, Marco Vargas & Chloé Brûlé, Ne me titere pas, Produccions Essencials, Producciones Viridiana, Res de Res & Circ Bover, Teatro Che y Moche, Teatre de Guerrilla, Tumble Circus, Kamchatka, Warner & Consorten, El Pont Flotant, Vero Cendoy i Adele Madau, Ro Theater / Jetse Batelaan i Jashgawronsky Brothers.


www.firatarrega.cat
12 de setembre de 2010
Foto : Públic gaudint d'un espectacle ahir a la tarda a la Plaça Major. Foto: Jesús Vilamaj

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...