09 de setembre 2010

Torna el musical dels 40 Principales


www.europapress.cat
1 de setembre de 2010


Foto: DRIVE ENTERTAINMENT
BARCELONA
(EUROPA PRESS) -

El musical basat en els èxits dels 40 Principales, '40 El Musical', arribarà a Barcelona el 9 de setembre al teatre Victòria, coincidint amb l'estrena de la segona temporada de l'espectacle al teatre Rialto de Madrid, on ja han assistit 250.000 espectadors.
El muntatge de la capital catalana incorporarà les versions de tres temes nous: 'Boig per tu', de Sau, 'Bon dia', d'Els Pets, i una cançó d'Estopa. L'elenc barceloní té els exconcursants d''Operación Triunfo' Gisela i Naim Thomas, a més de Carlos Benito, Josep Palau 'Zep', Toni Viñals, Albert Muntanyola i Gerardo González.
Una de les principals diferències amb el muntatge de Madrid és que al Victòria set músics tocaran els temes en directe. Amb la música com a única protagonista, l'espectacle, estructurat en dos actes i de dues hores i mitja, enllaça gairebé 100 cançons gràcies al llibret escrit pel director de la pel•lícula 'Azul oscuro casi negro', Daniel Sánchez Arévalo.
L'argument gira entorn d'un grup d'amics d'entre 20 i 30 anys, obligat a enfrontar-se a les seves vides i als seus conflictes, i a assumir que ja no són adolescents. Segons ha explicat aquest dimecres en roda de premsa el director artístic, Miquel Fernández, el musical combina humor i diversió amb tocs dramàtics.
Fernández ha destacat que '40 El Musical' ha aconseguit crear un nou públic i que "els veïns de davant vagin al teatre", i ha assegurat que els espectadors poden tenir tant 12, com 70 anys.
'40 El Musical' es representarà a Barcelona de dimarts a diumenge durant tota la temporada teatral, i les entrades tindran un preu d'entre 25 i 60 euros.

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...