19 de setembre 2010

"Políticament incorrecte" a càrrec del Grup de Teatre del Centre Moral d'Arenys de Munt obre la temporada de Sala Cabañes


Avui a 2/4 de 7 de la tarda el Centre Moral d'Arenys de Munt presenta aquesta divertida comèdia de Ray Cooney

L'OBRA
A ‘Políticament Incorrecte’, un ministre conservador i una diputada socialista se citen en un hotel per passar el que primer ha de ser una vetllada romàntica que es complica amb l’aparició d’un cadàver i la incorporació de nous personatges que emboliquen una mica més la troca.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE MORAL D'ARENYS DE MUNT
El teatre ha estat durant molts anys l'activitat més representativa del Centre Moral. Els grups s'han renovat en les persones i a vegades han coexistit més d'un grup alhora. Actualment la secció de teatre està formada pel Grup de Teatre del Centre, l'integren més de vint persones de diferents edats, de 16 a 50 i més anys i l'Escola de Teatre que ofereix als infants i adolescents iniciar-se en el món de l'espectacle i que gestiona el grup local de teatre Cocou.
Una de les activitats teatrals que existeixen des de la fundació del Centre són els Els Pastorets, que s'han perllongat fins avui, amb diferents versions i adaptacions. El Nadal de 2003, coincidint amb el 90è aniversari de l'entitat, es va publicar un llibre que recull la història dels Pastorets al Centre i les anècdotes de tots aquests anys.
Tant el grup de teatre com l'Escola de Teatre estan oberts a tots els socis que vulguin participar-hi com actors, tècnics de llums, de so, a l'equip de tramoia, o a l'equip de vestuari, maquillatge i perruqueria.

INFORMACIÓ PRACTICA
Venda de localitats, a la taquilla del propi teatre:
el dia anterior a la representació, de 8 a 9 del vespre
el dia de la representació, de 2/4 d’1 a 2 del migdia
i una hora abans de cada representació

Reserva anticipada de localitats:

de dilluns a divendres, al telèfon 618.773.013 (de 5 a 8 de la tarda)
dissabtes i diumenges, en horari de taquilla, al telèfon 93.790.85.02

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...