23 de setembre 2010

L’ESPECTACLE “FLIRT!” GUANYA EL PREMI SAN MIGUEL 2010 DE FIRATÀRREGA


La producció de Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band és la més votada pel públic de la Fira i rebrà 6.000 euros i un trofeu commemoratiu

"Flirt!" a FiraTàrrega 2010. Autor foto: Jesús Vilamajó
L’espectacle “Flirt!” de Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band és el guanyador del Premi San Miguel 2010 al millor espectacle de la Fira.
Aquest premi està dotat amb 6.000 euros, a més d’un trofeu commemoratiu, convertint-se en un dels de major dotació econòmica de les fires i festivals d’Europa.
El guardó es resol per votació popular del públic assistent a la Fira i el públic ha pogut votar els seus espectacles preferits, tant de la Programació Oficial com dels Espais d’Empresa, a través d’un missatge SMS on s’havia de votar per un espectacle i puntuar-lo de l’1 al 10.
Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band han estrenat “Flirt!” a FiraTàrega 2010, una producció que ha comptat amb direcció de Jordi Purtí. “Flirt!” és un espectacle de clown que transcorre en escenes musicals i que explica la història d'un antiheroi que ens mostra el seu món interior en la recerca del seu amor. Cal remarcar, que aquest espectacle va estar en residència creativa a Tàrrega la primavera de 2010.
D’altra banda, San Miguel agraeix a tots els votants la seva participació en aquest concurs sortejant un viatge a Manacor per a dues persones per gaudir de la fira teatral que se celebra a final de setembre en aquesta ciutat mallorquina. El viatge d’aquesta edició ha recaigut en Laia Torres, natural d’Arenys de Mar.

FONT
WWW.FIRATARREGA.CAT
15 DE SETEMBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...