16 de setembre 2010

Sala Cabañes porta a Mataró la comèdia “Políticament incorrecte”


La representació forma part d’una col•laboració amb el Grup de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt

La comèdia “Políticament incorrecte”, de Ray Cooney, es representarà el proper diumenge dia 19 a la Sala Cabañes. La representació d’aquesta comèdia d’embolics anirà a càrrec del Grup de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt.

“Políticament incorrecte”, estrenada a Londres el 1991, és una comèdia de vodevil que es desenvolupa en un hotel. Allà, un ministre conservador s’ha citat amb una diputada socialista per passar la nit junts. La vetllada romàntica es complica quan descobreixen el cos d’un home a la finestra de l’habitació. L’aparició de nous personatges encara embolicarà més la troca.

El seu autor, Ray Cooney, està considerat un dels principals escriptors de comèdies de la Gran Bretanya. Disset de les seves obres s’han estrenat al West End de Londres i una d’elles, “Run for your wife”, s’hi va representar durant nou anys seguits. Amb “Políticament incorrecte” (“Out of Order”, en la versió original) va guanyar el premi Laurence Olivier a la millor comèdia de l’any.

A Catalunya, “Políticament incorrecte” es va representar per primera vegada el 1997 al Teatre Condal de Barcelona, dirigida per Paco Mir i adaptada per Jordi Galceran, José Luis Martín i el propi Mir.

Col•laboració amb el Centre Moral d’Arenys
La posada en escena d’aquesta obra forma part d’una col•laboració entre la Sala Cabañes i el Grup de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt. Després d’aquesta representació d’un muntatge del grup arenyenc al teatre mataroní, el proper diumenge 31 d’octubre la producció de Sala Cabañes “Criatures”, a càrrec d’Àngels Cabezudo, Eva Canals, Montse Cusachs i Lídia Rovira, es podrà veure al Centre Moral d’Arenys de Munt.

Dia: Diumenge, 19 de setembre de 2010
Hora: Dos quarts de set de la tarda (18:30 h)
Lloc: Sala Cabañes (La Riera, 110-120)
Preu: 9 euros
Informació i reserva de localitats: 618.77.30.13 (de 17 a 20h)

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...