27 de setembre 2010

Un viatge per la història dels musicals al 'Comedy Tonight'


La companyia Els Pirates Teatre representa de nou aquest espectacle al Cafè Teatre Llantiol cada divendres
Clica aquí per escoltar
Des de les cançons dels musicals més importants de la història fins als èxits dels espectacles més moderns tornaran a sonar des d'aquest divendres al Cafè Teatre Llantiol de Barcelona. La companyia Els Pirates Teatre puja de nou a l'escenari de la sala del carrer Riereta amb l'espectacle Comedy Tonight, un viatge divertit i àgil per la història dels musicals.

Els Pirates Teatre
La companyia Els Pirates Teatre reestrena aquesta obra a la mateixa sala on ja va estar durant quatre mesos aquesta passada primavera i després d'haver passat pel Teatre de Ponent de Granollers.
Així doncs, cada divendres, Comedy Tonight repassarà amb ironia la història dels musicals més clàssics a tot el món, des dels Estats Units fins al nostre país. El repertori incorpora des de temes clàssics d'autors diversos com Gilbert i Sullivan o Leonard Bernstein, fins a peces més modernes passant per l'opereta anglesa, la Sarsuela o fins i tot la cobla.
Sota les ordres del director Adrià Aubert, l'espectacle compta amb la interpretació de quatre actors formats a l'Institut del Teatre: Núria Cuyàs, Francesc Farré, Robert González i Lluna Pindado. L'espectacle, a més, està acompanyat per Efrem Garcia al piano. Durant aquests mesos, també pujaran a l'escenari de manera esporàdica els actors Llorenç González, Bernat Cot i Laura Pau, així com la pianista Maria Molet.

"Per als que estimen els musicals, però també pels qui els odien", en paraules d'aquesta jove companyia, des d'aquest divendres i fins el 17 de desembre, la cita és cada divendres a les 21.00 hores al Cafè Teatre Llantiol, al carrer de la Riereta número 7.

PUBLICAT PER
WWW.LAMALLA.CAT
17 DE SETEMBRE DE 2010

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...