18 de setembre 2010

La Villarroel obre temporada corrent


www.lamalla.cat
7 de setembre de 2010


La sala barcelonina representa l'obra d'Edoardo Erba, 'La marató de Nova York'
AGÈNCIES

La nova temporada teatral de La Villarroel ha obert amb "La marató de Nova York", una obra de l'italià Edoardo Erba en producció de la Sala Tron de Tarragona. L'obra porta representant-se fa 15 anys i arriba a la cartellera barcelonina fins al 26 de setembre amb direcció i adaptació de Juan Carlos Martel i interpretació dels actors Joan Negrié i Albert Triola.

La marató de Nova York', adaptada i dirigida per Juan Carlos Martel, explica la història de dos amics que es proposen córrer els 42 quilòmetres de la marató de Nova York i que decideixen entrenar-se un parell de cops a la setmana.

Joan Negrié i Albert Triola són els dos actors que salten sense parar durant tota la peça concentrant-se a portar bon ritme, anar ràpid i no abandonar, en una metàfora teatral de la vida. L'obra és una adaptació de l'italià Edoardo Erba. Una comèdia s'ha representat en diverses ciutats europees però que aquí és pràcticament desconeguda.

A Mataró fem coses

foto : Foment Mataroní Organitzen una sessió de cinema a la fresca al Pati del Cafè Nou on hi ha la pantalla de cinema més històrica que ten...