22 de setembre 2010

Lleven els diners per al teatre d’Inca


El batle, Rafel Torres, denuncia la “manca de compromís del PSOE”, que ha retallat un 80% la partida del Govern per al teatre
M.Nada

L'escenari del teatre inquer haurà d'esperar per ser reformat.
El batle d'Inca, Rafel Torres, mostrà ahir malestar per la retallada de gairebé el 80 per cent de la partida del Govern balear per a la Fundació Teatre Principal d'Inca, que havia d'ajudar a l'inici de la reforma de l'immoble. Torres assegurà que de 209.000 euros pressupostats per a enguany any per començar-ne els tràmits, l'Executiu només hi destina 48.950 euros.

Davant d'aquest fet, la primera vara manifestà ahir que "no queda cap altra solució que ajornar la reforma de teatre per a la pròxima legislatura", tot i que recriminà als socialistes que no hagin complert les promeses electorals, atès que tant Francesc Antich com Francina Armengol "van prometre en els programes electorals que impulsarien la reforma del teatre".

En aquest aspecte, Torres sentencià que "els escrits que ens arriben des del Govern desmenteixen per complet les promeses dels socialistes, perquè ens retallen la subvenció de manera considerable".

Compromís

Així mateix, el batle Torres es comprometé a realitzar tots els tràmits per aconseguir que la reforma del teatre Principal sigui una realitat legislatura que ve. "Després de les eleccions de l'any 2011 continuarem amb la mateixa línia de lluitar per reformar el teatre Principal i reivindicaré a José Ramón Bauzá com a president que faci un seguiment del projecte". D'altra banda, el batle Torres agraí el treball dut a terme pel Bloc i recordà que "la consellera d'Indústria, Xisca Vives, aconseguí un milió d'euros del Fons Europeu", encara que finalment no es podrà utilitzar. A més, des del Consell han mantingut la partida de 200.000 euros en dues anualitats que tampoc no es podrà utilitzar aquesta legislatura.


PUBLICAT PER
HTTP://DBALEARS.CAT
14 DE SETEMBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...