17 de maig 2017

20 anys i arriba La Quarta Via


Butlletí 333dimarts, 16.05.17 facebook  twitter  youtube
-
DIMECRES 17 DE MAIG CELEBREM 20 ANYS DEL TEATRE AMB UN SHAKESPEARE ALS JARDINS DEL MERCANTIL
-
'Les alegres casades de Windsor', de William
Shakespeare, amb la companyia Parking Shakespeare
-
17 MAIG
Dimecres a les 19 h
Lloc: Jardins del Cercle Mercantil
 
COMÈDIA
 
Més informació de l'espectacle
El 17 de maig de 1997 s'inaugurava oficialment el Teatre de l'Aurora. Enguany, el Teatre de l'Aurora fa 20 anys i i ho celebrem amb teatre. Demà dimecres 17 de maig a les 19h als Jardins del Cercle Mercantil (accés per la Plaça de Cal Font) es representarà l'espectacle Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare, a càrrec de la prestigiosa companyia Parking Shakespeare.
L'accés a l'espectacle és gratuït però amb invitació exclusiva. Per això t'oferim 2 invitacions que pots demanar responent a aquest correu o escrivint a info@teatreaurora.cat fins demà dimecres 17 de maig a les 13h com a màxim. L'aforament de l'espectacle és limitat i disposem encara d'algunes invitacions, que atorgarem per estricte ordre de sol·licitud, fins a exhaurir-se.
-
Entitats, institucions i empreses que
donen suport als 20 anys del Teatre de l'Aurora
-
ARRIBA 'LA QUARTA VIA', LA SEGONA PART DE L'ESPECTACLE MÉS DIVERTIT SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA
-
'La Quarta Via', de T-Atraco Teatre
-
19/20/21 MAIG
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
 
TEATRE D'HUMOR
 
Més informació i venda d'entrades
La Quarta Via s'inicia el dia en què Catalunya es disposa a celebrar el Referèndum Unilateral d'Independència. Davant la reacció de l'Estat espanyol, els herois de La butaca (l'anterior espectacle de T-Atraco Teatre), Josep Moragues (independentista "de la ceba") i Toni Villa (mosso d'esquadra d'origen gallec) uneixen les seves forces i habilitats (poques) per aconseguir que Catalunya pugui votar lliurement. Ho aconseguiran?
T-Atraco Teatre presenta la segona part de La butaca, un nou i esbojarrat muntatge sobre la independència de Catalunya, protagonitzat pel conegut actor igualadí Joan Valentí i per Robert Gobern.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...