18 de maig 2017

El musical «El Mikado», tot un èxit



Una setantenta d'actors d'Osona pugen als escenaris per interpretar l'obra

Després de mesos d'assajos, aquest dissabte una setantena d'actors osonencs van interpretar el musical El Mikado al Teatre Atlàntida de Vic L'espectacle, que s'inspira en la versió de l'opereta còmica que va interpretar Dagoll Dagom l'any 2005 (versió d'Arhur Sullivan), va ser tot un èxit. El públic va sortir meravellat per les fantàstiques interpretacions de tot l'elenc i la posada en escena.

A l'escenari, hi havia una cinquantena d'alumnes de 13 centres de Secundària, com a cor de l'espectacle, juntament amb els disset solistes, i l'Orquestra de Cambra de Vic. Arnau Tordera d'Obeses va fer un cameo i va ser l'encarregat d'interpretar el mateix Mikado. L'espectacle va tenir dues sessions: a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre.

Segona edició de Fem un musical

Aquesta producció forma part de la segona part del projecte "Fem un Musical". Més de 600 alumnes d'aquests 13 centres han participat durant tot el curs en el projecte educatiu. El març ja van poder participar en les cantates al Teatre l'Atlàntida; i aquest dissabte de maig, van fer el musical amb la participació d'una cinquantena d'alumnes seleccionats expressament per aquest musical.

Publicat per

Una escena de «El Mikado» | Joan Parera

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...