30 de maig 2017

Més de trenta mil espectadors passen pel Teatre Cirvianum de Torelló durant el 2016



Els dies d'utilització del teatre van ser uns 230 i es van fer un centenar d'activitats

Durant el 2016, un total de 31.930 espectadors van passar pel Teatre Cirvianum per assistir als diferents espectacles i activitats que va acollir l'equipament cultural municipal. Segons la memòria anual, al llarg del 2016, les activitats amb taquillatge de la programació regular del Cirvianum van atraure 11.273 espectadors; els 20.657 restants corresponen a altres activitats, des de xerrades, cursos, concerts, exposicions o actes diversos, fins a funcions de teatre per a les escoles o les sessions del Festival de Cinema de Muntanya.

El 2016, el Cirvianum va acollir 99 activitats, 78 de les quals obertes al públic i 21 activitats sense públic (assaigs i muntatges), en els diferents espais: l'escenari, el teatre i les sales annexes. Tot plegat va representar 228 dies d'utilització del teatre.

Pel que fa a la programació pròpia, el Teatre Cirvianum ha programat 42 espectacles, amb un total de 51 sessions, amb una mitjana global d'ocupació de la sala del 37,7%. La música i sobretot el teatre i les produccions teatrals locals han estat els gèneres que han atret més públic i, per contra, la dansa i la màgia han registrat nivells d'assistència més reduïts.

Els espectacles que han portat més públic al Cirvianum han estat les dues sessions de Els veïns de dalt amb Pere Arquillué; el monologuista David Guapo; El florido pensi'; el show del youtuber Wismichu; les produccions del grup Xarxa El violí d'Auschwitz i Alícia al País de les Meravelles; el concert de La Principal de la Bisbal; i les sessions de Pastorets.

D'entre les activitats sense taquillatge i que han registrat un nivell d'assistència proper al ple, cal destacar la presentació del Carnaval o l'Enterrament de la Sardina; la vetllada del Dia d'Andalusia; festivals de les diverses escoles; el concert de la campanya Torelló Solidari; la Festa de l'Esport; o les projeccions del Festival de Cinema de Muntanya.

Publicat per
La presentació del Carnaval fa registrar un alt nivell d'assitència Foto: Arnau Jaumira / Twitter @Carnavaltorello

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...