03 de maig 2017

Viu la gran passió de Carmen aquest final de temporada!




Arribem a final de temporada amb grans espectacles per a tots! Des de Carmen (una de les òperes més conegudes) a El viaje, l'homenatge a Garcia Lorca en forma de ball flamenc, passant per l'entranyable Peppa Pig i sense oblidar el teatre amb Humor humà, els monòlegs o el documental.

ÒPERA

CARMEN

Tothom coneix l'òpera Carmen de Georges Bizet; malgrat la seva temàtica profundament espanyola, és la més popular i representada de totes les òperes franceses. Més enllà dels tòpics, Carmen, com a personatge, és una de les grans creacions del repertori operístic.
Dv. 19 de maig / 21:00 / 45 €
PREU AMIC 40 €. COMPRAR ENTRADES

TEATRE

HUMOR HUMÀ

Carme Pla, component del grup T de Teatre des del seu inici, ens porta l'humor de textos de Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders o Josep Carner.
Dv. 12 maig / 21:00 h / Sala Petita / 15 €
PREU AMIC 13 €. COMPRAR ENTRADES

DANSA

EL VIAJE

El Viaje combina la dansa espanyola, el flamenc representa les vivències de Lorca, i el hip hop i la salsa la realitat que es va trobar a Nova York i Cuba.
Ds. 6 maig / 21:00 h / Sala Petita / 16 €
PREU AMIC 13€. COMPRAR ENTRADES

FAMILIAR

PEPPA PIG

La Peppa Pig i els seus amics volen arreglar el sostre de la llar d'infants. Una història de 90 minuts, especialment adaptada perquè els nens i les nenes d'entre 2 i 6 anys puguin gaudir de les aventures del seu personatge preferit.
Dg. 21 de maig / 12:00 | 16:30 | 19:00h / 20 € 
PREU AMIC 16 €. COMPRAR ENTRADES

50 SOMBRAS DE ANDREU


L’humorista Andreu Casanova interpreta en clau de monòleg, parodia i gran interacció amb el públic els moments més coneguts de la famosa trilogia literària.
Dv. 5 de maig / 21:00 h / Auditori / 14 €

VENUS


Una història sincera, honesta i vulnerable de les dones en relació al sexe, el desig, les emocions, els descobriments i el paper que suposadament han de jugar al llit.
Dj. 25 de maig / 21:00 h / Sala Petita

I ET PRESENTEM...

PREMIS MAX D'ARTS ESCÈNIQUES 2017
El proper 5 de juny es lliuraran els prestigiosos Premis Max 2017 a les obres més destacades de la passada temporada. Entre el conjunt d'obres i creadors seleccionats com a finalistes en les diverses categories, hi ha obres que han passat pel nostre teatre. D'aquestes, la que té més nominacions és Només són dones, però l'acompanyen també en la competició Un cel de plomClaudiaPlujaDes-HabitatRhumiaDon Joan o Miguel de Molina al desnudo, obra que nosaltres vam fer al maig de 2015, en una de les seves primeres representacions.
També consten com a seleccionades obres de la propera temporada que ben aviat us presentarem. Les nominacions de tots aquests treballs als Premis Max, confirmen la sintonia de la nostra programació amb el millor teatre que es fa al país.
MÉS INFO DELS PREMIS MAX

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...