dissabte, 27 de maig de 2017

Taller / Aula de Teatre : El retaule de la flautistaL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 10 i 11 anys, dirigit per Jèssica Pérez, presenta aquesta adaptació de la dramatúrgia de Jordi Teixidor.

Quan Pimburg és envaït per les rates, els seus governants no responen a les demandes del poble. La corrupció està a l’ordre del dia. Alguns, fins i tot, volen treure la seva part del pastís d’aquesta desgràcia. Tot canviarà quan arribarà una noia que diu que és descendent del famós flautista d’Hamelí. Aconseguirà fer fora rates i rates?

Autor: Jordi Teixidor
Adaptació: Jèssica Pérez
Direcció: Jèssica Pérez
Intèrprets: Martí Alonso, Laia Amat, Adrià Arcos, Mar Calderón, Luna Deiver, Nil Duran, Blai Guardiola, Jordi Vila, Lucia Jiménez, Aleix Lopera, Leire Martín, Júlia Melendo, Norma Pujol, Jaume Ribot, Anouk Sallés, Arianna Shaw i Vera Zuñiga
Música i arranjaments: Ruben Bes
Coreografia: Marta Dalmau

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
El retaule del flautista Damià Costa ©
Dissabte 27 de maig de 2017
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: