08 de maig 2017

ESTRENEM VEN A FRAGUEL ROCK de la Cia Casa Real

TANTA-
RANTANA 

ENTRADA ANTICIPADA 11€
El Tantarantana es converteix en un parc d'atraccions dels anys 80!

Després de l'èxit de 17 simpàtiques maneres d'acabar amb el capitalisme, la Cia Casa Real torna a revolucionar El Cicló amb una comèdia negra on el públic serà qui decidirà el desenllaç! 

Benvinguts al nostre parc d'atraccions, un parc temàtic dedicat a les sèries de ficció dels anys vuitanta. Aquesta és 'Ven a Fraguel Rock', l'atracció menys visitada del parc, però no per això la menys emocionant. Aquesta nit, per exemple, hem descobert que tres dels nostres treballadors (o hauríem de dir treballadores?) hi viuen clandestinament, amagats a la part del darrera. Es diuen Glenda, Animal i Alegre Mariachi. Sí, aquests són els seus noms (o hauríem de dir els seus personatges?). També aquesta nit, hem descobert un mort al lavabo de servei de 'Ven a Fraguel Rock'. Aquesta mateixa nit. I pel que sembla, un dels tres és el culpable: o Glenda, o Animal o Alegre Mariachi. Sí, això és el que sembla. I al nostre parc d'atraccions, el que sembla és el que és.


Ep, recordeu que el preu especial d'entrada anticipada a 11€ serà vàlid només fins a una hora abans de l'estrena de dijous 4 de maig! No us adormiu pel millor preu!
Una comèdia negra que fa servir les convencions del gènere detectivesc per a reflexionar sobre els conceptes d'identitat, rol i gènere
Qui és el culpable? El públic decideix el desenllaç a cada funció! #VenaFraguelRock

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...