15 de maig 2017

Còmic, teatre i literatura conflueixen a 'Ciutat de vidre' a Sala Beckett fins el 28 de maig



L'espectacle, dirigit per Ricard Soler, parteix d'una de les novel·les més aplaudides de Paul Auster.

Tres intèrprets donen vida a una multitud de personatges a Ciutat de vidre, una obra que fa estada a la Sala Beckett de l'11 al 28 de maig i que beu de la novel·la homònima de Paul Auster, però també de la novel·la gràfica que en varen fer Paul Karasik i David Mazzuchelli. De fet, la posada en escena –excel·lent escenografia de Josep Carreras, il·luminació d'Adrià Pinar i projeccions del mateix Pinar i de Mònica Bofill– té molt de còmic, amb constants projeccions dels dibuixos en blanc i negre.

La companyia Obskené, resident a la Beckett la present temporada, és la responsable del projecte, amb el director Ricard Soler i Mallol al capdavant. El repartiment recau en Joan Arqué, Pepo Blasco i Nuri Santaló. A l'obra, tot comença quan un misteriós personatge truca equivocadament a Daniel Quinn; demana per un tal detectiu Paul Auster, i diu que necessita protecció. Quinn es fa passar pel detectiu, i es desencadena així una trama inquietant amb el protagonista intentant trobar un lloc on ser.

Ciutat de vidre ja es va poder veure al Festival Grec 2016, i va ser guardonada amb el Premi Adrià Gual al Millor Projecte d'Escenificació.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...