dilluns, 15 de maig de 2017

Còmic, teatre i literatura conflueixen a 'Ciutat de vidre' a Sala Beckett fins el 28 de maigL'espectacle, dirigit per Ricard Soler, parteix d'una de les novel·les més aplaudides de Paul Auster.

Tres intèrprets donen vida a una multitud de personatges a Ciutat de vidre, una obra que fa estada a la Sala Beckett de l'11 al 28 de maig i que beu de la novel·la homònima de Paul Auster, però també de la novel·la gràfica que en varen fer Paul Karasik i David Mazzuchelli. De fet, la posada en escena –excel·lent escenografia de Josep Carreras, il·luminació d'Adrià Pinar i projeccions del mateix Pinar i de Mònica Bofill– té molt de còmic, amb constants projeccions dels dibuixos en blanc i negre.

La companyia Obskené, resident a la Beckett la present temporada, és la responsable del projecte, amb el director Ricard Soler i Mallol al capdavant. El repartiment recau en Joan Arqué, Pepo Blasco i Nuri Santaló. A l'obra, tot comença quan un misteriós personatge truca equivocadament a Daniel Quinn; demana per un tal detectiu Paul Auster, i diu que necessita protecció. Quinn es fa passar pel detectiu, i es desencadena així una trama inquietant amb el protagonista intentant trobar un lloc on ser.

Ciutat de vidre ja es va poder veure al Festival Grec 2016, i va ser guardonada amb el Premi Adrià Gual al Millor Projecte d'Escenificació.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: