21 de maig 2017

Taller / Aula de Teatre : Què volem que sapigueu?



L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17: els tallers. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Dansa Creativa i Moviment Expressiu B, dirigit per Marta Dalmau, presenta aquesta peça de creació pròpia al voltant del món dels adults, que neix de les aportacions i inquietuds dels més petits.

Els alumnes de 7, 8 i 9 anys de dansa ens mostren la seva perspectiva dels adults alhora que expressen tot el que els agradaria dir-los.

Direcció: Marta Dalmau
Intèrprets: Savina Aragó, Sol Balisová, Bimba Canudas, Sofia Cortina, Èlia Farrés, Irantzu Fernandez, Arlet Guardiola, Adriana Ledesma, Jana Lugo, Queralt Moreno, Lucía Ortega, Àurea Padilla, Alexandra Pallares, Alex Pucurull, Irene Rived i Lluna Seras.

Gestualitat: Jèssica Pérez

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Què volem que sapigueu? Damià Costa ©
Diumenge 21 de maig de 2017
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...