21 de maig 2017

No t'adormis! Entra i descobreix el millor preu per "El Somni d'¡una nit d'estiu" d' Els Pirates Teatre!

PROMO VIRTUAL: 12€

VÀLIDA PER DISSABTE 27 i DIUMENGE 28 DE MAIG
 
Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.
Aprofita la PROMOCIÓ VIRTUAL i aconsegueix entrades a 12€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir la PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES
FESTIVAL GREC 2017 - AÜC-
Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode perònecessariAquest espectacle parla sobre les violències sexuals,invisibilitzades per desconeixement, connivència o horror, que sóndiverses i molt més extenses del que volem imaginar. El públic estàconvidat a habitar aquest Aüc, en un acte revolucionari en el qual cincintèrprets comparteixen les seves històries i experiències per tal que tot canviï i que la por s'esvaeixi.

Una psicòloga, una supervivent de violència sexual, una sociòloga, una ballarina, una música, una productora i una performer, totes feministes, s'asseuen al voltant d'una taula. Així comença un espectacle que s'allunya dels tòpics i que no parla només de violacions o assalts sexuals, sinó que va més enllà i posa l'accent en violències menys evidents però omnipresents. Música, dansa i text es barregen i trepitgen en una proposta on la poètica del moviment té un paper destacat i ajuda a tractar un assumpte especialment dur, mentre la música dibuixa en escena uns mapes emocionals compartits per la major part de les supervivents d'aquesta mena d'experiències.
COMPRA ARA!
+ INFORMACIÓ
CONEIXES ELS NOSTRES DIMECRES i DIJOUS?
Els dimecres i els dijous tenim preus insuperables!  
Aprofita els preus especials per qualsevol de les dues sales. 
(Preu disponible al nostre web i a taquilla)
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb els Hashtags
#elsomni
#AÜC
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...