dissabte, 27 de maig de 2017

Taller / Aula de Teatre : No-resL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17: els tallers. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 14 anys, dirigit per Enric Domingo, presenta aquesta adaptació de la novel·la de Janne Teller.

Què és important a la vida? Tens la vida que vols viure? Aquestes i altres preguntes són el pretext per adaptar aquesta polèmica novel·la.

El primer dia de classe després de l’estiu, l’Agnès decideix recollir les coses i marxar de classe després de dir: “No hi ha res que importi. Fa temps que ho sé. Per tant, no val la pena fer-hi res. Ho acabo de descobrir ara mateix”. Aquesta sentència portarà els nostres personatges per un viatge mental i emocional. Tot trontollarà en la vida d’uns personatges que se sentien còmodes en la seva zona de confort.

Autor: Janne Teller
Adaptació: Ernic Domingo
Direcció: Enric Domingo
Intèrprets: Aina Martínez, Alexandra Zaynuldinova, Alma Lora, Aroa López, Biel Manté, Denis Reigosa, Èlia Punsola, Emma González, Esteve Carbonell, Eugeni Buera, Iona Llobet, Joana Estrada, Judit Edo, Júlia Masnou, Laura Amatller, Maria Peidroz. Mariona Riera i Noelia Sánchez
Música: Marillion

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Aula júnior 14 anys Damià Costa ©
Dissabte 27 de maig de 2017
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: