12 de maig 2017

No només 'Adam i Eva' estan "en cueros" també els nostres preus! Descobreix-los!

PROMO VIRTUAL: 12€

VÀLIDA PER DIVENDRES 19, DISSABTE 20
i DIUMENGE 21 DE MAIG
 
Adam i Eva és una reflexió crítica sobre l’status quo (social, econòmic, cultural, polític...) i a l’hora una reflexió sobre l’Art, necessari i útil per a l’artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat. Es planteja en un sol acte que s’estructura en quatre escenes. L’espai es concreta en una sala d’exposicions d’un museu on s’exposa el quadre Adam i Eva, d’Albrecht Dürer, com a centre d’una instal·lació, complementat amb dues pantalles que projectaran imatges sobre diferents aspectes de la realitat actual que es volen sotmetre a reflexió i crítica. Adam i Eva, inopinadament, prendran vida i es trobaran primer amb el desconeixement de si mateixos i després amb la incomprensió del món que se’ls ofereix a través de les pantalles. Finalment, un agent inesperat els oferirà la possibilitat d’un món millor. 
Aprofita la PROMOCIÓ VIRTUAL i aconsegueix entrades a 12€.

Només has d'entrar en l'enllaç, escollir la PROMOCIÓ VIRTUAL i posar la contrassenya VIRTUAL
 
COMPRA LES TEVES ENTRADES
Més per menys...
PREU ESPECIAL PER AQUEST CAP DE SETMANA A "DIUMENGE"
Aprofita la "Promo web" a 12€
per les funcions de dissabte 13 i diumenge 14 de maig. 

COMPRA ARA 
UNA SETMANA D'ESPECTACLES GRATUÏTS!!!
(Del 10 al 16 de maig)

>>Divendres 12 de maig 20h<<
PER ACABAR AMB EL JUDICI DE DÉU
d’Antonin Artaud Multidisciplinar
Teatre Kaddish / Nozomi 700
LA CUINA. ESPAI FRANCESCA BONNEMAISON
Espectacle de text | 19 h. Entrada gratuïta
Una acció sonora i de moviment que interroga sobre els límits de la creació artística, la llibertat i la censura, la responsabilitat dels nostres tutors polítics, la decència. La ràdio-dansa, un gènere que comença i acaba en l’enunciat, es presenta com un fet artístic que sobrepassa els límits de la percepció. Les paraules es presenten finalitzant. Sempre acabant, acabant-se. No hi ha una paraula més darrera de la paraula dita. Dir no és res, és moure l’aire, fer vibrar un òrgan a la gola, una idea del món en vibració constant. Irrellevant. Inexistent. 
>>Divendres 12 de maig 20h<<
CUL DE SAC 
Performance participativa
Núria Mestres
CONVENT DE SANT AGUSTÍ. SALA NOBLE.
20h Entrada Gratuïta
Creació de personatges de paper, i la seva projecció en diferents espais, canviant de mesura i de forma. L’espectacle gira entorn a la fragilitat de la vida, és per això que es fa servir un material tan fràgil com el paper, el paper arrugat. L’espectacle ens proposa reflexionar sobre la vulnerabilitat vital en l’actualitat, a través del joc, de la improvisació i del fet col·lectiu. Els personatges i elements teatrals seran jutjats, com tot procés performatiu, de manera que un cop s’han presentat les accions, tant grans com petits se sentin convidats a reelaborar, per ells mateixos, amb l’utilització del paper en escena. S’acabarà amb l’exposició final de la creació col·lectiva. 
Dissabte 13 de maig a les 18h
NASSOOS DE TRINXERA Clown.
Va de nassOOs

Passeig del Born davant de Santa Maria del Mar 18h.
Entrada gratuïta


Què passaria si enviessin a defensar una trinxera a dos pallassos? Sota aquesta premissa s’ha construït la dramatúrgia que treu a la llum les misèries, així com la part solidària de l’espècie humana. Un desafortunat problema mecànic en l’helicòpter provoca un aterratge forçós, i els protagonistes, un cap de destacament el seu subordinat, s’instal·len en la trinxera, on munten la guàrdia per salvaguardar el territori. Ja instal·lats entren a la rutina del soldat: muntar les guàrdies, atacar i defensar-se de l’enemic. La duresa de la guerra, de la jerarquia militar i de la fam, fa que la relació dels personatges sigui cada vegada més tensa i desemboqui en una petita baralla entre els dos. Finalmente, l’amistad és la que venç i els dos es rebel·len contra la guerra que tot ho ensagna, que tot ho esguerra. 
Dissabte 13 de maig a les 20.30h
PALAU PINTA EL PICASSO Espectacle poètico-musical.
MUSEU PICASSO. 20.30h.
Entrada gratuiïta


El Museu Picasso s’omple de la poesia de Palau i Fabre. Una actriu, un músic, una cantant, un músic... Les extraordinàries i variades proses de Palau i Fabre dedicades a Picasso (Al boig de colors, Picasso): El primer amor (vermell, Taronja, L’or no és groc, El danubi blau, Cul d’ampolla (el verd), Negatiu (el negre) i Capítol en blanc). Acompanyades de la música de Marc Egea. Diferents fragments de l’obra Homenatge a Picasso amb el Guernica com a tema central però també temes com Cançó d’amor o la Cançó de la dona pantera. Diàleg amorós entre un home i una dona amb poemes de Palau i Fabre.
Diumenge 14 de maig a les 18h
LA CLAU DE LA CLAU. MESTRES QUADRENY  Performance multidisciplinar.
Col·lectiu Free’t
CC. PARC SANDARU. 18h.
Entrada gratuïta


Es fan servir una selecció de diferents obres d’instrumentació del compositor per traçar un enllaç a través de la improvisació basada en el seu material sonor i conceptual. El moviment i l’acció són tractats com a elements musicals dins d’aquestes improvisacions i en les mateixes obres del Mestres Quadreny. El resultat de la investigació es presenta en format performance multidisciplinar (músics, ballarins, actors i artistes visuals) amb material sonor, accions escèniques i tractament del moviment, combinant el material del compositor amb material propi creat en viu a través de la improvisació dirigida. 
Dimarts 16 de maig a les 19h
ANTIBIÒTIC Performance multidisciplinar.
Companyia La Trup

CCCB. 19h.
Entrada gratuïta


Tres actrius llegeixen els aforismes del llibre ANTIBIÒTIC, de Ricard Ripoll, i això les transforma progressivament. Troben que són moltes les persones que s’obliguen a un deure quotidià, de caràcter acumulatiu, amb un objectiu artístic. Però no és només un procediment creatiu, és també un ritual solitari que actua com una medicina personal davant els problemes i les pors. Tres vegades al dia, s’enganxen a un cicle, a un temps circular que aporta seguretat. Però és una il·lusió que es contraposa a la veritat de la vida, de l’amor i de la mort. Els antibiòtics, la medicina industrial, les solucions privades de salut mental poden ser anti-biòtics, anti-vides. Des del selfie a la tortura política, passant pel fregolisme, elles descobriran la necessitat de trencar amb el cicle, de comunicar amb els congèneres i revoltar-se a favor de solucions probiòtiques. 

+INFO
CONEIXES ELS NOSTRES DIMECRES i DIJOUS?
Els dimecres i els dijous tenim preus insuperables!  
Aprofita els preus especials per qualsevol de les dues sales. 
(Preu disponible al nostre web i a taquilla)
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb els Hashtags
#adamieva
#DiumengeBrossa
#barribrossa2017
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...