05 de maig 2017

El Rey arriba a Torelló aquest divendres 5 de maig


02/05/2017
El Rey arriba a Torelló aquest divendres 5 de maig
Teatre

05/05/2017 21:00 h   
Preus: 18,00 € anticipada, 20,00 € a taquilla  

Durada: 1 h 25 min

Més informació »
 Teatro del barrio
EL REY
Direcció i text: Alberto San Juan
Intèrprets: Alberto San Juan, Luis Bermejo i Guillermo Toledo
Una sàtira punyent i sense concessions del passat més recent de l’Estat espanyol.
Quin paper ha jugat la monarquia a l’Espanya dels darrers 40 anys? A quins fins ha servit? Quins són els seus objectius per als propers anys?
EL REY és una ficció, el personatge central de la qual es diu Juan Carlos I. Un home que, a l’epíleg de la seva vida, cau de dalt de tot al soterrani. Com a mínim, simbòlicament, un home que, pel que sembla, ja no serveix. Encara que va servir per a molt, però, per a què? Per a qui?
Aquest relat, completament lliure, té altres personatges com Don Juan de Borbon, Francisco Franco, Chicho Sánchez Ferlosio, Henry Kissinger, Adolfo Suárez o Felipe González. Un món d’homes en lluita per construir un món tal com ells el conceben.
El President de l’Associació per a la recuperació de la memòria històrica, Emilio Silva, afirma que “la construcció d’ignorància sobre el nostre passat és política d’estat a Espanya”. EL REY és una ficció contra la ignorància. Amb la convicció que només pot canviar la realitat qui la coneix. 
*Espectacle en castellà

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...