05 de maig 2017

Lo lleó de l'ateneu ens descobreix l'Àngel Guimerà poeta

teatre de Ponent


Concebut com un recital de poesies i cançons sobre poemes d’Àngel Guimerà, Lo lleó de l’Ateneu s’endinsa en diferents temàtiques, les més significatives, que Guimerà tracta en els seus poemes. La tria descobreix la vessant poètica del gran dramaturg, d’una gran qualitat i mirall per a molts poetes que el varen admirar.

“Aquest autor, de sobres reconegut per la seva força dramàtica, se’ns rebel·la com un gran poeta, capaç de fer vibrar el cor de les persones que el llegeixen o l’escolten. Amb aquest espectacle volem que el públic descobreixi la força i qualitat de la seva poesia. Certament, el dramaturg va eclipsar el poeta, malgrat haver estat reconegut per altres grans poetes: Apel·les Mestres, Carles Riba, Sagarra…i pels seus coetanis. “ explica Ignasi Roda.

Compra la teva entrada aquí.
 Teatre compromès 
Dissabte 13 de maig a les 21 h
Diumenge 14 de maig a les 19 h



Peça que reviu la figura de Carlo  Giuliani, assassinat a Gènova el juliol de 2001 durant la cimera del G8, protagonitzada per Oriol Pla (coprotagonista d'Incerta Glòria i Premi de la Crítica a l'Actor revelació 2015).
Descobreix més sobre l'obra aquí.
Compra les teves entrades aquí.
Més informació

Entrades exhaurides al Teatre Lliure.
Text d'una enorme sensibilitat i proximitat amb una gran actuació d'Oriol Pla.
 Teatre clàssic català 
26 i 27 de maig a les 21 h i 28 de maig a les 19 h
2 i 3 de juny a les 21 h i 4 de juny a les 19 h



Retrat de Santiago Rusiñol, versionat per Santiago Sans, de la petita burgesia barcelonina, encarnada en una família de botiguers, propietaris de la merceria La Puntual.
Compra les teves entrades aquí.
Més informació

Celebrem els 100 anys de l’estrena a Barcelona d’aquest clàssic del teatre català.
Carrer de Ponent, 60
09400 Granollers
Tel. 938 498 167
teatre@teatredeponent

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...