29 de maig 2017

Arriba el MALDÀ enDANSA



Diverses formacions l El Maldà enDansa d’enguany, que gira entorn l'experìencia de la dansa, segueix posant l'accent en la dansa contemporània però amb estils diferents com la dansa teatre, dansa urbana, dansa conceptual o teatre físic. Podrem veure el solo de Nadine Gerspacher, el trio coreografiat per la jove Adriana Mascort i, vinguts des d’Itàlia, la Compagnie MF.
També tindrem a Julien Rossin i Arias Fernández (Yugen), a Rosa Mª Masià de Colectivo LasTwins, la companyia Irene García - La Quebrá i el duo
Hector Plaza i Agnès Sales. Peces curtes que es caracteritzen per ser #Dansadeprop.

Activitats Paral·leles

30/05 a les 20.30h
PROTOCOL#4 Sessió de composició intensiva interdisciplinària  d’un dia de durada, que dóna lloc a una obra que és exposada al públic al final del dia. Organitza EMPIRIC. Preu: 4€ amb una Moritz.
30/05 a les 21.30h
POSTFUNCIÓ amb Claudia Brufau de Travessia Recomana.  Cicle de 50 activitats, una per setmana, a les diferents sales de petit format de Barcelona. Es tracta de xerrades posteriors a l’espectacle moderades per un crı́tic.
03/06 a les 21.30h
Inauguració de l'exposició CRU: BEHIND THE SHOW de Marga Parés. Captura dels moments dels processos de creació i d'assaig. Entrada lliure.
10/06 a les 20h
FORA DE L'ESCENARI: Ehiza d'Héctor Plaza & Agnès Salas. Contemporani, acrobàcia i danses urbanes. Entrada lliure a les Galeria Maldà.
11/06 a les 12h
MUEVE-T, taller de dansa en família. Espai de moviment en família, relaxat, sense pretensions ni expectatives. Acostar la dansa a través del joc, pel plaer de moure'ns, saltar, sacsejar-nos, riure...Entrada lliure.

Reserves a

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...