12 de maig 2017

Hi ha qui mataria per viure en aquest parc d'atraccions. Tu decideixes qui. Ven a Fraguel Rock!

Estem marcats pel gènere? Tenim un rol establert en aquesta societat? Ens en podem sortir?

La Cia Casa Real ens planteja totes aquestes qüestions de manera divertida, lúdica i interactiva al seu nou espectacle Ven a Fraguel Rock. A través d'una comèdia negra, el públic pot fer una segona lectura més profunda i reflexiva sobre els conceptes d'identitat, rol i gènere. 
Comprar entrades aquí
'Ven a Fraguel Rock' de la Cia Casa Real
Hi ha qui mataria per viure en aquest parc. Tu decideixes qui. 
I TAMBÉ...
YO QUERÍA SER UNA CHICA ALMODÓVAR PERO DEJÓ DE TENER SENTIDO
PRORROGAT fins el 14 de maig


Dues noies que viuen damunt d'una balena adormida: una metàfora perfecta de l'anestèsia social que pateix la nostra generació. Som incapaços de moure'ns perquè el mar és massa gran i les possibilitats són excessives.

Comprar entrades aquí
ASOLASMERGUIZA.
DIEGO PAQUÉ
El 14 i 28 de maig


Diego Paqué ens mostra una perspectiva diferent en la utilització del missatge sonor i literari. Les veus, les guitarres flamenques híbrides i elèctriques, tractades amb una mirada mestissa, oberta i en constant progressió, van des de la mà consonant fins a la tendència digital, fent de la nostra presència una veritable experiència sensorial de delit i gaudi.
Comprar entrades aquí
EL PRÍNCEP GRANOTA
Del 6 al 28 de maig

Teatre Familiar

La granota Llargapota somnia que viu aventures de conte de fades: que és un príncep encantat i que una princesa li fa un petó... però està trista perquè pensa que això no li pot passar a ella. Llargapota encara no sap que, de vegades, els somnis es fan realitat! Espectacle de titelles i ombres xineses.

Comprar entrades aquí
UMBRAL
Del 18 al 28 de maig

Tres germanes es troben en una sala d'estar despullada de mobles. Quants dies fa que els seus pares porten absents? Per què les més joves no poden sortir al pati? Què impedeix a la mare tornar a casa? El temps sembla cíclic com si no poguessin escapar d'ell, mentre s'expliquen un conte que revelarà el seu secret.

Comprar entrades aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...