dissabte, 20 de maig de 2017

Taller / Aula de Teatre : Alícia al País de les MeravellesL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup El Meu Primer Tast Teatral A, dirigit per Jèssica Pérez, presenta aquesta adaptació lliure del conte de Lewis Carrol.

L’Alícia s’adorm una tarda mentre llegeix amb la seva germana. Correrà darrere el conill blanc i viurà una gran aventura on coneixerà uns bessons ben peculiars, unes flors modernes, un gat curiós, un barreter i una llebre que ballen i una reina que no té gaire bon humor.

Autor: Lewis Carrol
Adaptació: Jèssica Pérez
Direcció: Jèssica Pérez
Intèrprets: Cesca Boladeras, Ivan Colomo, Gina Juan, Izaskun Larrea, Oriol Lladó, Cèlia Medina, Dídac Pérez, Elna Prats, Tura Prats, Jannat Rmadi El Attari, Noa Sabaté, Laia Vaqué, Iris Villà i Aleix Zarza
Música i arranjaments: Ruben Bes

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Foto : Alícia al país de les meravelles Damià Costa ©
Dissabte 20 de maig de 2017
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: