04 de maig 2017

Can Gassol acull l'obra "Tractat de Blanques", dirigida per Marc Molina



L’obra ‘Tractat de Blanques’ és un monòleg que explica la vida i pensaments d’una immigrant africana que intenta encaixar a occident a canvi de renunciar al seu origen. Una obra d’Enric Nolla que interpreta Carme Pla i dirigeix Marc Molina. La protagonista té un món interior molt convuls i, a través dels seus pensaments, haurà d’enfrontar-se al seu passat per intentar sobreviure. Molina explica que ‘Tractat de Blanques’ és el primer monòleg que dirigeix i ha estat un repte poder aconseguir que el públic connecti amb el personatge.

El monòleg enganxa a l’espectador perquè, segons Molina, tothom es veu reflectit en els conflictes de la protagonista. El director creu que qualsevol persona que intenta formar part de la societat ha d’adaptar-s’hi, així que l’obra vol ser també una reflexió en forma de crítica social. A més, serveix per veure quina actitud té occident envers als immigrants.

Tractat de Blanques va ser premi Serra d’Or l’any  2002 i es podrà veure al Centre de Creacions Escèniques Can Gassol els propers 5 i 6 de maig a les 9 del vespre i el dia 7 a les 7 de la tarda.

Publicat per
Marc Rodriguez Sedano

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...