diumenge, 21 de maig de 2017

Taller / Aula de Teatre : Estimats Reis d’Orient: Volem tornar a ser petitsL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17: els tallers. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Gent Gran, dirigit per Oriol Colomer, presenta aquesta adaptació lliure de l'obra Criatures de T de Teatre, amb textos de Sergi Belbel i Joan Ollé.

Un exercici escènic tendrament divertit que, lluny de ser un patètic homenatge a la nostàlgia, esdevé una clara demostració del que passa quan ens fem grans: que tot i comportar-nos com a criatures volem, tanmateix, tornar a ser petits.

Autors: Sergi Belbel i Joan Ollé
Adaptació: Oriol Colomer
Direcció: Oriol Colomer
Intèrprets: Attilio Basso, Magda Calpe, Josep Castañé, Ma Angela Clopés, Alfons de Alfonso, Cristal Feijoo, Montse Gabaldà, Núria Ibran, Pilar Martínez, Ramona Parés, Montserrat Pera, Joan Piqué, Isabel Rique, Pere Rodríguez, M. Assumpta Valera i Ramon Villacampa
Amb la col·laboració de Minerva Álvarez, Alba Carles, Anna Colomer, Júlia Gironès, Núria González, Marc Herdman, Pau Lloret, Pablo Ortigosa, María Prieto i Víctor Romero

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Foto : Gent gran Damià Costa ©
Diumenge 21 de maig de 2017
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: