dissabte, 20 de maig de 2017

Taller / Aula de Teatre : #prohibitprincepsiprincesesL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec dels alumnes de Teatre Musical de l'Aula de Teatre i els alumnes de Combo de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Què passaria si els malvats més dolents de la història es reunissin per retrobar-se en un sopar privat? I si la informació sobre aquest esdeveniment es filtrés fins a arribar a oïdes dels bons més benvolents de la història? I si els protagonistes d'aquest vodevil fossin els personatges més famosos i estimats de l’imaginari infantil?

Amb la col·laboració de Casa Graupera.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Foto : #prohibitpríncepsiprinceses Damià Costa ©
#prohibitprincepsiprinceses
Dissabte 20 de maig de 2017
19 i 21 h
Fossar Xic
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: