diumenge, 7 de maig de 2017

El clàssic 'Romeu i Julieta' pren vida diumenge a l'escenari del Casal de CalafEl calafí Xavier Torra interpreta a un dels personatges

La història dels dos amants de Verona segueix captivant al públic més de 400 anys després que Shakespeare l'escrivís. El Projecte Ingenu, amb direcció de Marc Chornet, la porta aquest diumenge a Calaf.

Una cita indispensable pels amants del teatre a l'Alta Segarra. Aquest diumenge, el Casal de Calaf té programat un clàssic de William Shakespeare, 'Romeu i Julieta'. En aquest cas és la versió de la companyia Projecte Ingenu de la qual forma part l'actor calafí, Xavier Torra. Una posada en escena que es va poder veure recentment al teatre La Seca Espai Brossa i que va rebre molt bones crítiques.

La Sala Folch i Torres serà l'escenari de la representació, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar on-line a través del portal entrades.casaldecalaf.cat, com també una hora abans de l'espectacle a les taquilles del Casal. El preu per al públic en general és de 15 euros i de 12 per als socis de l'entitat.

Un clàssic universal

La més que cèlebre 'Romeu i Julieta' és la història d'un primer i últim, amor. La història de dos joves per desprendre's del llegat d'odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l'amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l'odi entre les seves famílies que és l'inici d'un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L'herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre's del propi llegat.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: