08 de maig 2017

Espectacles destacats d'Escena Gran, per a tots els gustos

Escena Gran
Aquest maig  tenim molts espectacles per poder gaudir! Descobreix-los!
Nosaltres et recomanem els següents...
Roser López Espinosa

12 de maig - 21h
  

Reina Juana

TEATRE AUDITORI
DE GRANOLLERS


Una única actriu sobre l’escenari, Concha Velasco, que es converteix en Juana de Castilla, més coneguda com Juana la Loca, un dels personatges més commovedors de la nostra història, per explicar-nos les seves vivències i rendir comptes amb tots aquells que la van allunyar del que més volia: els seus fills. 

Descobreix l'artista aquí....
COMPRAR ENTRADES
Peppa Pig

20 de maig - 12, 16.30 i 19h     
 

Peppa Pig 

TEATRE AUDITORI
DE GRANOLLERS


Diverteix-te en família amb Peppa, George i tots els seus amics en una aventura plena de cançons per cantar i ballar. Un espectacle encantador de jocs i sorpreses amb noves cançons i noves titelles. 

 
COMPRAR ENTRADES
Ragazzo

13 de maig - 21h
14 de maig - 19h
  


Ragazzo  

TEATRE DE PONENT 

Ragazzo viu l’estiu de la ciutat de Gènova l’any 2001: fa poc han okupat amb uns amics un espai que han condicionat com a vivenda, té temps per escoltar música, llegir, cuinar, enamorar-se… i per participar al Fòrum Social Mundial on es discuteix com seria un “altre món possible”. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients.


Descobreix l'artista aquí...
COMPRAR ENTRADES
Ens haviem barallat tant

26, 27 i 28 de maig
2, 3 i 4 de juny
  

L'auca del senyor Esteve

TEATRE DE PONENT 

En motiu de la celebració del centenari de la seva estrena a Barcelona, la companyia granollerina Quatre per Quatre amb coproducció de la Federacio d'Ateneus de Catalunya ha volgut tornar a posar a escena aquesta obra de Rusiñol que l’any 2000 van representar també a les festes de l’Ascensió conjuntament amb Gran Centre Granollers. 
COMPRAR ENTRADES
Vendetta

13 de maig - 22h
  

Vendetta + Pachawa Sound

NAUB1
ROCA UMBERT 


Vendetta neix el 2009 de la mà de Javier Etxeberria i Luisillo Kalandraka, músics amb llarga trajèctoria professional. Més tard s’incoporen Enrikko Rubiños, Rubén Antón, (músics amb el que van compartir escenari amb Skalariak) i amb Pello Reparaz  van acabar de completar l'actual banda.

Descobreix l'artista aquí...
COMPRAR ENTRADES
Infàmia

28 de maig - 19h     
 

Infàmia 

TEATRE AUDITORI
DE GRANOLLERS


Amb Emma Vilarasau de protagonista i  text de Pere Riera i un repartiment de luxe, gira entorn a quatre personatges relacionats amb el món de la interpretació. Una obra amb tints de “thriller” que planteja interrogants entorn a la vocació dels actors i l’esperit que els porta a assumir un treball tan fascinant com turmentós. Una història sobre les interioritats del món del teatre.
 
COMPRAR ENTRADES
Descobreix tota la programació i compra les entrades a www.escenagran.cat
Email
Email
Website
Website
Escena grAn
c/ Torras i Bages, 50. 08401 Granollers - Telèfon 93 840 51 21 -bustia@teatreauditori.granollers.cat -
www.teatreauditoridegranollers.cat/escenagran

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...