dimarts, 6 de juny de 2017

Arriba l'estiu però nosaltres encara no ens aturem! Mira què passa aquest mes, tenim novetats!

Destacats del mes de JUNY al Tantarantana!
PI(E)CE
PROJECTE INTERGENERACIONAL DE CREACIÓ ESCÈNICA
Arriba la 6a edició del projecte social i intercultural PI(E)CE que celebrem enguany els dies 2, 3 i 4 de juny amb l'espectacle: Els coreògrafs invisibles, un projecte de creació col·lectiva entre joves de dos instituts de secundària i avis i àvies dels barris del Raval i Poble Sec.

Un total de 47 intèrprets de procedències ben diferents (Catalunya, Marroc, Xina, Pakistan, Filipines, Perú, etc) que han desenvolupat durant vuit mesos de taller un espectacle teatral a partir d’improvisacions de text i moviment, coordinats per la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola.

PREU: 6€ | Menors de 16 anys: 3€
Més informació aquí
LES ASSOCIADES DEL CLUB DELS ÚTERS PENEDITS
De l'1 a l'11 de juny


El "Te'n penediràs de no haver tingut fills!" es contraposa al "Me'n penedeixo d'haver-los tingut!". Igual que existeixen raons per tenir fills, existeixen també molts factors que justifiquen abastament el no tenir-ne.

Les associades del Club dels Úters Penedits és un monòleg interior de dona, una visió crítica i àcida sobre els fills. Les actrius (dues veus del mateix monòleg) parlen i s'esperen a la porta de l'escola del seu fill. Falten escassament 5 o 10 minuts perquè el timbre anunciï el final de la jornada laboral educativa. En aquest lapse de temps n'hi ha prou i massa per viatjar, viatjar lluny i al fons d'una mateixa. I pot passar que, en un instant, et passi tota la teva vida per davant.


Més informació aquí
LES ROIS FAINÉANTS
ESTRENA divendres 9 de juny

Premi Move Award More Quality Visual Theatre for Europe, 2016
Finalistes als Premis BBVA Teatre, 2016

Vosaltres us preguntareu: qui és el senyor del quadre? Doncs va ser el fundador de la fàbrica "Les rois fainèants".
La fàbrica, situada al centre del departament de la Dordogne, a la regió francesa de l'Aquitània, va ser exemple durant anys de perseverança i eficàcia. Després de quatre generacions els treballadors lluiten per sobreviure resignats a la monotonia del treball, l'avorriment i la mancança de canvi en la seva vida quotidiana. L'arribada d'una carta inesperada trencarà les seves vides i compartirem amb aquests entranyables personatges els últims moments d'aquesta fàbrica tan peculiar abans del cataclisme final.

Més informació aquí
MÉS INFORMACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: