17 de juny 2017

Últims dies de "Remake" i altres novetats

Li/ea/ving, acte 1.
Mostra dels BREUS de la cia. Sargantana
dissabte 1 de juliol a les 20h
- taquilla inversa -
 
Cia Sargantana us presentem tres dels monòlegs que han estat la llavor del projecte en el qual actualment estem treballant, The Li/ea/ving Project. Us parlarem de l'exili a través de tres històries, de tres testimonis que lluiten per sobreviure i que han de fer front a la decisió més difícil de la seva vida: quedar-se o fugir.
 
_BREUS és una trobada al voltant de peces teatrals breus amb una temàtica social. Volem generar un diàleg al voltant del que s'acaba de veure entre tots els assistents, tant públic com creadors, per a propiciar canvis en el nostre entorn.

_Aquestes trobades són habitualment fora de l'espai teatral, busquem el lloc adient per a cada mostra, per fugir de la idea anquilosada que sovint té la gent del teatre i permetre un millor diàleg i, al mateix temps, un acostament al teatre, una creació de públic.

_BREUS és la punta de l'iceberg, el resultat de mesos de treball. Al mateix temps, és l'inici d'alguna cosa, una nova manera de parlar amb el públic d'avui en dia, és la base del  que podran ser eines per a tots aquells que busquin un teatre entretingut, però no d'entreteniment, tant creadors com públic.
 
cal fer reserva prèvia a

última setmana de remake  |  fins el 18 de juny

 
Remake, amb un llenguatge hiperrealista i abstracte alhora, ens porta a la taula a un personatge encantador que viu una existència repetida que no controla. Una dona que s'aferra a la paraula, als elements, a les accions i a una relació dubtosa.

Una peça atrevida que ens fa viatjar a un univers que ens qüestiona constantment, de tant emmirallar la irrealitat de l'existència anomenada humana. La seva protagonista està plena de teatre, plena de textos, plena de veus, de sons, d'escenes, d'autors i de sorolls. En un homenatge als autors i a les grans obres. PErquè amb alguna cosa cal omplir el buit que resulta insuportable, i el teatre és un bon recurs.
 
L'espectacle ha guanyat el premi a millor interpretació i millor posada en
escena tan al VIII CENIT de Sevilla com al festival TEA de Toledo.

per més informació i reserves aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com
mostra d'entitats del Poble Sec.

El passat dissabte 10 de juny vam participar a la mostra d'entitats del Poble Sec. Allà vam poder conèixer la gran feina que estan fent les entitats del barri per fer del Poble Sec un barri més inclusiu i més just.

També vam tenir la oportunitat de donar a conèixer el projecte de cia. Sargantana als veïns del barri i crear sinèrgies amb altres entitats per obrir les possibilitats i impulsar els projectes en els quals actualment estem treballant.
 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...