dissabte, 10 de juny de 2017

Taller / Aula de Teatre : El que no et van explicar del malalt imaginariL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

Dirigit per Natàlia Sellarés, el grup Aula Júnior 13 anys presenta aquesta adaptació del text de Molière que pren com a punt de partida textos d'Adelaida Frías.

Argan, un personatge extremadament hipocondríac, faria qualsevol cosa per la seva dona sense esperar-se les històries i conspiracions que giren al seu voltant.

Autor: Molière
Adaptació: Adelaida Frías
Direcció: Natàlia Sellarés
Intèrprets: Lluc Aymerich, Berta Aresté, Cristina Cano, Bernat Camota, Katia Gómez, Laia Gómez, Pol Gómez, Júlia Maria Gorzkowska, Martina Larrea, Anna López, Carlos Magro, Inés Peinado, Pere Ponce, Ona Puy, Jana Seras i Roser Sosa

Direcció musical: Pepe Reche
Músics: Miquel Blanquer, Arturo Navas, Sara Castany, Aina Gonzàlez, Clara Gómez i Mireia Federico

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
El que no et van explicar del malalt imaginari Damià Costa ©
Dissabte 10 de juny de 2017
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: