28 de juny 2017

Reserva't el dijous 29 de juny a les 19h!

Presentació de la programació d'escena grAn

Teatre Auditori de Granollers 
Dijous 29.06.17—19 h
Presentació + copa de cava

Us presentarem la programació de la pròxima temporada, us explicarem les novetats del projecte d'escena grAn i de tots els equipaments que en formen part. Us informarem que la venda d'abonaments començarà el 4 de juliol amb les novetats dels recorreguts artístics. Tot plegat, la temporada 2017/2018 comença amb un repte comú de tots els equipaments que formen escena grAn: obrir els espais a l’espectador, al ciutadà i que se’ls sentin seus. Així doncs, us convidem a viure escena grAn. Poseu-vos còmodes i veniu a gaudir! Benvinguts a casa!

Entrada lliure - cal confirmar assistència 
Confirma assistència aquí!

Dilluns 26 de juny ja podreu consultar tota la programació a www.escenagran.cat

 

Escena grAn creix!

El dia 14 de juny va tenir lloc la roda de premsa per presentar les novetats de la temporada 2017-2018 d'Escena grAn: La roda de premsa va comptar amb la presència de Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Mireia López, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers; Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura (...)
Més informació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...